Les Fires i Festes de les Terres de l'Ebre

Les Terres de l’Ebre estan repletes de història, cultura, llegendes  i tradicions que es manifesten amb la seva esplendor  amb  les seves festes i fires, on  hi pots trobar jornades, diades, fires  gastronòmiques i d’artesania, festivals que et recorden sempre d’on venim i qui som.

Amb a les jornades gastronòmiques i d’artesania,  podràs conèixer la cuina i els productes de la zona: el peix i marisc de la costa i el Delta de l’Ebre; els vins i olis de DO (Dominació d’Origen) de la Terra Alta; cítrics de Xerta i Alcanar; l‘oli a Jesús i la Fatarella , les cireres de Paüls i com no les coquetes i els típics pastissets farcits de cabell d’àngel o de poma de Rasquera, la part més dolça de la festa. Però l’Ebre no només és gastronomia també es terra de ceràmica, fusta i indiscutiblement la capital del Renaixement, on Tortosa cada més de juliol et recorda la seva esplendor.

Les festes ebrenques et retornen  a un temps passat gràcies al caire tradicional que conserven i les activitats que realitzen: balls, jotes, correfocs, gegants i castellers, mantenint les seves arrels i passant de generació en generació les seves tradicions. Dona un cop d’ull!

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 18-11-2021 Última actualització 19-11-2021