Què  fa una dona després de salvar a la humanitat mitja dotzena de vegades quan surt de treballar? Després d’apagar un foc i salvar un gatet d’un arbre? Després de barallar-se amb tot d’impertinents al super, al banc, al mercat, al gimnàs, al bus, i al bar? Després de posar a punt el cotxe, dissenyar 8 APPs, i descobrir la fórmula del berberato de berberesio?

Doncs estirar-se una estona i llegir un tebeo!

  Selección de webs:

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

L'expert en còmic i i història David Fernández de Arriba recomana 10 còmics sobre la Guerra Civil Espanyola.

David Fernández de Arriba (Barcelona, 1985). Llicenciat en Humanitats en l’especialitat d’Història i professor de Ciències Socials a l’Educació secundària. Lector de còmic des de ben aviat, des del 2014 escriu sobre còmics històrics a www.historiaycomic.com.

Creu fermament en el potencial didàctic de les vinyetes per ensenyar Història i a aquesta temàtica ha dedicat diverses xerrades a la Jornada Pedagògica del Saló del Còmic de Barcelona, a instituts i a jornades de formació docent. Ha publicat articles sobre la relació entre còmic i història a CuCo Cuadernos de Cómic i d’altres publicacions com Perspectiva (CCOO) o Postdata (Llibreries Elkar). És coordinador de Memòria i vinyetes: la memòria històrica a l’aula a través del còmic, publicat pel Memorial Democràtic, i autor de les seves propostes didàctiques. Recentment ha publicat la versió en castellà del llibre després d’una exitosa campanya de micromecenatge de la mà de Desfiladero Ediciones.

www.historiayomic.com

  En las bibliotecas encontrarás:

Les Serps cegues / Felipe Hernández Cava, Bartolomé Seguí
Sola /Denis Lapière, Ricard Efa
La Voz que no cesa / Ramón Pereira, Ramón Boldú
36-39 malos tiempos / Carlos Giménez
El Convoy / Eduard Torrents, Denis Lapière
Paseo de los Canadienses / Carlos Guijarro, Nicolás Sánchez-Albornoz
Un Llarg silenci / Miguel Ángel Gallardo

  Selección de webs:

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

El temps s’ha tornat boig!

El temps s’ha tornat boig?

Primavera, estiu, tardor i hivern són quatre fases anuals del clima a les regions temperades del planeta. La inclinació de l’eix de la Terra i el punt en l’orbita al voltant del Sol n’han estat els condicionants. Ara, però, per acció i efecte del que fem els éssers humans ja no rutlla com abans.

Vet aquí uns còmics que posen llum al tema...

  En las bibliotecas encontrarás:

Wáluk / Ana Miralles, Emilio Ruiz
Los Niños del mar / Daisuke Igarashi
Lluvia / Mary M. Talbot, Bryan Talbot

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

Fecha de creación 05-10-2020 Última actualización 02-11-2020