20 pel·lícules imprescindibles per estimar el Nadal

Gaudeixes de les festes nadalenques? T'agrada decorar la casa amb llumetes i l'arbre amb boles lluents? Se’t posa la pell de gallina al fer cagar el tió? Frises per veure a la pantalla plana de 60 polzades regalada pel Pare Noel les pel·lícules més representatives del Nadal?

Si les respostes són afirmatives, aquesta és la teva guia de films imprescindibles per passar unes felices festes de Nadal.

Esperes Nadal per revisitar les pel·lícules que any rere any es tornen a programar? No hi ha dubte, ets amant dels clàssics i això és el que t'oferim. Clàssics nadalencs al teu abast tot l'any.

"¿Deseas la luna? Dime solamente una palabra y la cogere con un lazo y te la entregare" Digué un jove James Stewart a una radiant Dona Reed.

 

El teu somni es converteix en realitat... i no és el que esperaves!

 

Tim Burton, Johnny Deep i Winona Ryder junts ! Un trident infal·lible.

 

Crítica social embolcallada dins d’un regal nadalenc de comèdia de costums, Berlanga va saber driblar la mà llarga de la censura franquista. 

 

Chenchooooooooo! Ningú ha patit al perdre un nen, com aquest avi de família nombrosa a la Plaza Mayor. Clàssic nadalenc espanyol protagonitzat per una família ultra nombrosa que no es pot pendre un "relaxing cup of coffee a la Plaza Mayor..."

 

Cary Grant convertit en un àngel que baixa a la terra per arreglar el matrimoni d’un bisbe que oblida els deures matrimonials.

 

Existeix el Pare Noel?

 

Amistat, companyonia i paisatges nevats. Una suma ideal per una pel·lícula de Nadal.

 

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

Si encara no esteu tips de turró, massapans i polvorons us proposem una dosi extra de sucre cinematogràfic per aquestes festes...

Un Nadal a Londres, un repartiment estel·lar i amor a dojo, què més voleu!? All i want for Christmas it’s you!!!!!! 

 

Quan un intercanvi de cases durant les vacances acaba amb un intercanvi de parelles.

 

A la Bullock li toca la grossa de Nadal: troba nuvi, és ric i està en coma!

 

Serendipitat: descobriment o troballa realitzada per accident, casualitat, inesperat i afortunat, de coses que no s'estan buscant ni investigant. Un resum bastant acurat del que li passa a la parella protagonista.

 

Canvia Nadal per la nit de Cap d’Any, Londres per Nova York...et voilà! Es podria haver titulat Love Actually 2. Ah! I surt Jon Bon Jovi!

 

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

Nadal i família, família i Nadal, el binomi que millor conjga per festes. Hi ha res millor que una sessió de pel·lícules amb les sabatilles d'hivern i amb l'escalf dels éssers més estimats?

Adaptació del clàssic de la literatura infantil de Chris Van Allsburg amb Tom Hanks posant la veu a un nen de 9 anys que decideix anar al Pol Nord per esbrinar la veritat sobre Santa Claus. 

 

Vers de Nadal...el teu pare és un ninot de neu i per fi us entendreu!

 

El germà gamberro de Santa Claus.

 

"No sin mi juguete!" Si ets pare o mare...segur que alguna vegada has fet com Schwarzenegger aquesta peli!

 

Encara que d’entrada no ho sembli, és una peli d’Aardman!

 

Adaptació del clàssic d’E.T.A Hoffman.

 

"Esto es Halloween, esto es Halloweeeeeen!" Ostres, però això no anava de pelis Nadalenques? Un Win-Win del trio format per Burton, Selick i Elfman. 

 

Santa Claus la palma baixant per la xemeneia i et toca ocupar el seu lloc.

 

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

Fecha de creación 12-12-2018 Última actualización 02-12-2022