Punts d'Informació Turística

Què és el programa Punts d’Informació Turística ?

El programa Punts d'Informació Turística neix de la mà de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per complementar els serveis d'informació, difusió i atenció turística a la demarcació de Barcelona. 

Què són les biblioteques Punts d'Informació Turística?

Són biblioteques que treballen amb les oficines de turisme local i altres agents del sector per oferir un servei d’informació turística de qualitat. Compten amb una identificació específica i amb professionals adequadament formats per a aquesta tasca.

Què ofereixen aquestes biblioteques?

Et permeten estar informat de l'oferta turística del teu voltant,  així com rebre assistència i suport en l'organització de la teva estada amb la recomanació de productes i serveis del territori que més s’ajusten a les teves necessitats.

 

No perdis el tren i guanya un passi Interrail

 

Si tens més de 18 anys i vols guanyar un passi Interrail, participa al concurs de microrelats No perdis el tren organitzat per les biblioteques del projecte Punts d’Informació Turística, en col·laboració de Renfe.

Com puc participar?

Pots participar a través del web www.noperdiseltren.cat escrivint un microrelat sobre una fugida en tren inspirada en imatges del territori, en català o castellà i sense superar els 280 caràcters. Els microrelats han de continuar la frase:

Aquell dia el tren no es va aturar

Si necessites més inspiració o bé vols basar el teu text en algun dels trens o cremalleres més emblemàtics de Catalunya, el Prestatge Virtual de Turisme t'ha preparat un especial de Trens de Catalunya per tal que comencis a preparar les maletes i pugis al tren a explorar el nostre territori.   

Consulta les bases a les biblioteques acreditades com a Punt d'Informació Turística o a www.noperdiseltren.cat

  Ir al estante:

Aquestes són les biblioteques acreditades com a Punt d’Informació Turística:

Anoia

Penedès

Berguedà

Osona

Vallès Oriental

Maresme

Bages

Garraf

Moianès

Biblioteques en procés d’acreditació com a Punts d’Informació Turística:

  Ir al estante:

Fecha de creación: 08/03/2018 Última actualización: 27/05/2019

No hay resultados.