Cinema en obert

T'has afartat de netflix, hbo, movistar, filmin, amazon prime...? Ja no saps què triar? El Prestatge de Cinema t'ho posa molt fàcil:

Sense pagar un euro a cap plataforma digital també es pot gaudir del cinema. Hem fet una tria de recursos en línia i gratuïts on trobareu pel·lícules pels més menuts, cinema en català, espanyol, internacional i fins i tot jocs i propostes per participar a festivals des de casa. 

 

Les BibliotequesXBM et conviden

La plataforma eBiblio Catalunya ha incorporat més de 2.300 títols de pel·lícules per visualitzar en línia a través del nou servei, ebibliocat.efilm. El catàleg que s’ofereix inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals.

 

 

La Xarxa de Biblioteques Municipals us ofereix el servei gratuït de visionament de documentals musicals mitjançant l’accés a IN-EDIT TV,  la plataforma de visionat online del Festival IN-EDIT, exhibint el més destacat del documental musical des de l'any 2003. Hi trobareu una àmplia representació de títols de passades edicions del festival i també novetats exclusives.

 

 

 

Filmoteca
Des de la Filmoteca de Catalunya han posat a disposició dels espectadors un fons amb recursos fílmics, documentals, gràfics i pedagògics. I una secció 

 

 

 

Les recomanacions dels Serveis Educatius
Veureu pel·lícules que hem ofert els darrers anys dins el programa 'Filmoteca per a les escoles' adreçades a diferents nivells educatius. El dossier didàctic que les acompanya pot ser útil als docents i alumnes que ara estiguin seguint el curs en línia, així com també a famílies que vulguin aprofundir en cultura audiovisual. 

 

 

Aula de cinema

Vídeo càpsules que acompanyen les sessions d'Aula de cinema i que en pocs minuts condensen els moviments i gèneres més importants de la història del cinema. Des dels orígens, a l'expressionisme alemany, la Nouvelle Vague, el Neorealisme, el Free Cinema o el melodrama...

 

Pack Màgic – Cinema infantil, tranquil i en català

Pack Màgic és una distribuïdora de cinema enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals. Pack Màgic és una iniciativa de Drac Màgic, cooperativa que des de 1971 es dedica a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual i la seva utilització en diverses activitats educatives, socials i culturals.

 

Puck Cinema 

Passeu! Passeu, amants dels dibuixos animats, de les il·lustracions amb ànima, de les històries que s’animen. Esteu de sort! Aquí teniu un cau on descobrir pel·lícules que difícilment trobareu a la tele. 

 

 
 

Filmoteca española 
La Filmoteca española ha inaugurat un canal a vimeo on projecten clàssics del cinema espanyol.

 

 

Cine.Ar
El cinema argentí també ofereix títols gratuïts sempre que no siguin estrenes.

 

 

 

La gran ilusión - Cines Renoir
Set pel·lícules, set obres mestres per veure gratuïtament cada dia de la setmana.

 

 

 

International Federation of Film Archives
La FIAF et proposa més de cinquanta enllaços a diverses cinemateques mundials que obren les sevs portes per veure cinema en obert.   

 

 

Rtve
Radio Televisió Espanyola et proposa un seguit de títols de caire familiar per alleugerir el confinament. trobaràs títols com Campeones, Anacleto agente secreto, Truman, El olivo i d'altres.

 

 

Tv3
La Televisió de Catalunya ofereix mitjançant la seva web més de 30 títols on podràs trobar pel·lícules com Elisa K, Jackie, Terra baixa, La Trinca, mentoders i moltes més.

 

 

  També et pot interessar:

Data de creació 01-04-2020 Última actualització 22-06-2022