Clubs de lectura

Ficció en joc  

Club d’obres de ficció digital triades i pensades per dialogar i reflexionar al voltant d’aquestes atractives obres digitals, interactives, lúdiques i culturals.
Coneixerem diferents obres de ficció digital i ens aproparem de forma lúdica a nous llenguatges artístics per entendre els videojocs com una forma de ficció més. 
Conductora: Rosa Ferrer i Rosa Guijarro

Un dijous al mes, a les 17:30 h

Inscripcions:

https://s2.puntxarxa.org/cbb/awnet/cursos_vigents_mod.php?id=31580

- 24 d'octubre: Metamorphabet, és un alfabet lúdic i interactiu per a totes les edats. Ficar, arrossegar i girar cadascuna de les 26 lletres de l'alfabet per revelar transformacions sorprenents i lluminoses.

- 28 de novembre: Chuchel, és un joc d’aventures còmiques. Uniu-vos al pelut heroi Chuchel i al seu rival Kekel en la seva recerca per recuperar la preciosa cirera i afrontar nombrosos enigmes i desafiaments.

- 12 de desembre: Townscaper, construïu pintoresques ciutats insulars amb carrers curvats. Construïu petits llogarets, catedrals enlairades, xarxes de canals o ciutats celestes sobre xanques. Bloc a bloc.

- 23 de gener: Botanicula, cinc amics, petites criatures d'arbres, van emprendre un viatge per salvar l'última llavor del seu arbre d'origen, que està infestat de malvats paràsits.

- 20 de febrer: Windosill, el jugador resol trencaclosques de lògica per avançar per onze sales successives . Tot a la pantalla és interactiu.

- 20 de març: Abi, un joc d'aventures i estratègia on vius la història de dos robots, l'Abi i el DD, que s'endinsen en un món en ruïnes i buit sense vida.

- 22 de maig: Tet, prepareu un àpat per al sopar de l'Any Nou Lunar vietnamita. Però afanya't, els teus convidats arribaran aviat! Una breu experiència dibuixada a mà plena de delicioses sorpreses.