Clubs de lectura

Club dels atrevits

Club de lectura adreçat a nens i nenes de cicle mitjà de primària.

Cada mes els infants llegeixen un mateix títol i a la trobada, es posarà en comú a través de la conversa literària la seva experiència amb la resta del grup.

Hi haurà propostes de creació literària i recomanació de lectures personals entre els infants.  

Conductora: Rosa Ferrer i Rosa Guijarro

Un dimarts al mes a les 17:30 h.

- 15 d'octubre: Hi havia una forma, hi havia un rei i una reina amb principis geometrics molt estrictes. Els seus subjectes han d'estar formats per línies rectes i angles aguts.

- 12 de novembre: La terrible Adèle. Esto va a acabar mal, una bona dosi d'humor negre i unes gotes de tendresa, aquesta és la recepta d'Adèle, un nou estil d'heroïna... Cordeu-vos els cinturons, enlairem!

- 17 de desembre: La reina a la cova, un conte de fades modern. Un món fantasmagòric, ple de màgia i imaginació, un cant a la llibertat i a l'amor entre germanes.

- 14 de gener: El carter de l'espai, Bob, el nostre carter espacial, ha guanyat confiança en si mateix des de la nostra última trobada. Però aquesta vegada ha d’afrontar un gran desafiament: treballar en equip!

- 11 de febrer: Un viatge pèrillós, La Susanna troba unes ulleres màgiques que transformen el camp on es troba en una sèrie de paisatges terribles i bells: un aiguamoll, un volcà, una tempesta de neu, un oceà sec. 

- 11 de març: Dadfrid, és una nena vikinga a la que li molesten moltes coses, començant pel seu nom. Fet i fet, la vida d’una noia vikinga no és gaire divertida...

- 8 d'abril: Les trapelleries de l'Emil, té cinc anys, les seves trapelleries sempre són divertides i les seves ocurrències tenen revolucionat tot el poble. És enginyós, alegre, afectuós i, tot i que sempre porta bones intencions, de vegades acaba ficant-se en un bon embolic. 

- 13 de maig: El museu perdut, no seria al·lucinant poder trobar tot el que hem anat perdent? El 1995, una nena va perdre el guant de la mà esquerra. Quan el buscava, va ensopegar amb el lloc on va a parar tot allo extraviat: el Museu Perdut.

  • Niños y niñas