Punts d'Informació Turística

Què és el programa Punts d’Informació Turística ?

El programa Punts d'Informació Turística neix de la mà de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per complementar els serveis d'informació, difusió i atenció turística a la demarcació de Barcelona. 

Què són les biblioteques Punts d'Informació Turística?

Són biblioteques que treballen amb les oficines de turisme local i altres agents del sector per oferir un servei d’informació turística de qualitat. Compten amb una identificació específica i amb professionals adequadament formats per a aquesta tasca.

Què ofereixen aquestes biblioteques?

Et permeten estar informat de l'oferta turística del teu voltant,  així com rebre assistència i suport en l'organització de la teva estada amb la recomanació de productes i serveis del territori que més s’ajusten a les teves necessitats.

 

Aquestes són les biblioteques acreditades com a Punt d’Informació Turística:

Anoia

Bages

Baix Llobregat

Berguedà

Garraf

Maresme

Moianès

Osona

Penedès

Vallès Occidental

Vallès Oriental

Guanyadors del concurs No perdis el tren

Un any més les biblioteques acreditades com a Punts d’Informació Turística, amb la col·laboració de Renfe, han organitzat el concurs No perdis el tren.

Per segon any consecutiu, l’acció s’ha proposat sota un model de concurs de microrelats. El microrelat, inspirat sobre una fugida en tren basada en imatges del territori, havia de continuar la frase “Aquell dia el tren no es va aturar”.

Aquest any els participants han enviat un total de 402 microrelats.

Els premis han estat 2 passis Interrail de 2a classe per a dues persones, assignats segons les categories següents: d’una banda, les categories Microrelat més ben escrit  a través de les valoracions de les biblioteques del projecte Punts d’Informació Turística, i d’altra la categoria Microrelat més votat a través de la pàgina de Facebook No perdis el tren

Els guanyadors de cada categoria han estat els següents:

  • Categoria A) Microrelat més ben escrit: 1 Interrail Global Pass continu de 22 dies

Desastre ferroviari

El tren va passar per sobre d'una àvia lligada a les vies, un policia, una vaca, un superheroi i un dinosaure. Però com que ja era l'hora d'anar-se'n a dormir, en Joanet va arreplegar el trenet de fusta i tots els ninots de plàstic per desar-los a la capsa de joguines.

Autor/a: Molocleuqim

  • Categoria B) Microrelat més votat: 1 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 2 mesos

Choque

Aquel día el tren no se detuvo. Los raíles, inconscientes, siguieron deslizando ruedas de recuerdo. El impacto fue inevitable. Las fotografías de un pasado juntos y el futuro de una vida que nunca llegaríamos a vivir.

Autor/a: Cristina Llum

Pots veure tots els microrelats a la pàgina de Facebook No perdis el tren.

Data de creació 08-03-2018 Última actualització 07-04-2022

Activitats

No hi ha resultats.