Clubs de lectura

Club de lectura en alemany

Es llegeixen obres escrites en alemany i les sessions de diàleg sobre les obres seleccionades tenen també com a llengua vehicular l'alemany.

Conductora: Claudia Kalasz.

Les sessions es faran el segon dilluns de cada mes, a les 18:30 h

- Octubre: Diversos títols.
- Novembre:."Die Wand. Roman" de Marlen Haushofer.
- Desembre: "Amerigo. Die Geschichte eines historischen Irrtums. Biografie" de Stefan Zweig.
- Febrer: "Fabian.Die Geschichte eines Moralisten.Roman" de Erich Kästner.
- Març: "Am kürzeren Ende der Sonnenallee." de Thomas Brussig.
- Abril: "Schweigeminute. Erzählung" de Sigfried Lenz.
- Maig: "Der Fall Deruga. Kriminalroman" de Ricarda Huch

Un any més, les Biblioteques de Barcelona us ofereixen una àmplia oferta de clubs de lectura presencials. Es tracta de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses que, conduïdes per un expert, es reuneixen un cop al mes, d’octubre a maig, en sessions d’una durada aproximada d’hora i mitja.

Les inscripcions als clubs de lectura presencials comencen dilluns 4 de setembre a través del portal d'inscripcions, que permet consultar tota l’oferta de clubs i les places disponibles.

Per a les inscripcions, tenen prioritat les persones que només han participat un any en un club de lectura i les que encara no ho han fet mai (les persones que en els darrers anys hagin participat en dos clubs de lectura només es podran inscriure si queden places disponibles). En cas de no assistir al 80% de les sessions, la plaça quedarà a disposició d’una altra persona preinscrita.

  • Adults

Data d'actualització: 03/10/2023

Mitjana (0 Vots)