Clubs de lectura

Club de lectura obert

Club de lectura per a persones interessades a compartir la lectura i el comentari d'obres diverses que, conduïdes per un expert, es reuneixen un cop al mes, d'octubre a maig, en sessions d'una durada aproximada d'hora i mitja.

El Club de lectura obert pot abastar una àmplia varietat de lectures, de gèneres, èpoques , cultures i registres. Es tracta de reunir un grup de persones interessades en la literatura en tota la seva pluralitat de manifestacions i amb ganes de comunicar experiències, sensacions i pensaments

Les inscripcions als clubs de lectura presencials comencen dilluns 5 de juliol a través del portal d'inscripcions, que permet cpnsultar tota l'oferta de clubs i les places disponibles.

Per a les inscripcions, tenen prioritat les persones que només han participat un any en un club de lectura i les que encara no ho han fet mai (les persones que en els darrers anys hagin participat en dos clubs de lectura només es podran inscriure si queden places disponibles. En cas de no assistir al 80 % de les sessions, la plaça quedarà a disposició d'una altra persona preinscrita.

Les reunions del Club de lectura es faran el segon dimecres de casa mes, a les 18:30 h. Les sessions seran presencials i estaran conduïdes per Sebastià Benassar.

Novembre: "Permagel" d'Eva Baltasar.

Desembre: "Ordesa" de Manuel Vilas,

Gener: "Canto jo i la muntanya balla" d'Irene Solà.

Febrer: "el viejo que leía novelas de amor" de Luís Sepúlveda

Març: "la Rambla de les floristes" de Josep Maria de Sagarra

Abril: "és trist morir sense hereus" de David Nel·lo

Maig: "Cap a la bellesa" de David Foenkinos

Juny:" El món d'ahir. Memòries d'un europeu" de Stefan Zweig

 

 

  • Adults

Data d'actualització: 14/03/2022

Mitjana (0 Vots)