Clubs de lectura

Club de lectura en italià

Club de lectura en italià

Es llegeixen obres escrites en italià i les sessions de diàleg sobre les obres seleccionades tenen també com a llengua vehicular l'italià.

Conductors: Massimo Rubino i Ludovica Valentini

Cal inscripció prèvia

Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall
1r dimarts | 19.00 h

 

Novembre: Simonetta Agnello Hornby, "La mennulara"

Desembre: Marchesa Colombi, "In risaia"

Gener: Gianrico Carofiglio, "Testimone inconsapevole"

Febrer: Carlo Cassola, "La ragazza di Bube"

Març :Beppe Fenoglio, "Una questione privata"

Abril: Anna Banti, "Artemisia"

Maig: Niccolò Amanniti, "Io non ho paura"

Juny: Milena Agus, "Mal di pietre"

Un any més, les Biblioteques de Barcelona us ofereixen una àmplia oferta de clubs de lectura presencials. Es tracta de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses que, conduïdes per un expert, es reuneixen un cop al mes, d’octubre a maig, en sessions d’una durada aproximada d’hora i mitja.

Les inscripcions als clubs de lectura presencials comencen dilluns 5 de juliol a través del portal d'inscripcions, que permet consultar tota l’oferta de clubs i les places disponibles.

Per a les inscripcions, tenen prioritat les persones que només han participat un any en un club de lectura i les que encara no ho han fet mai (les persones que en els darrers anys hagin participat en dos clubs de lectura només es podran inscriure si queden places disponibles). En cas de no assistir al 80% de les sessions, la plaça quedarà a disposició d’una altra persona preinscrita.

  • Adults

Data d'actualització: 15/03/2022

Mitjana (0 Vots)