Clubs de lectura

Club de lectura en italià

Club de lectura en italià

Es llegeixen obres escrites en italià i les sessions de diàleg sobre les obres seleccionades tenen també com a llengua vehicular l'italià.

Conductora: Ludovica Valentini

Les sessions es realitzen el 1r dimarts del mes, a les 18:30 h

 

Novembre: Donatella di Pietrantonio, "L'Arminuta"
Desembre: Mario Rigoni Stern, "Il sergente nella neve"
Gener: Silvio D'Arzo, "Casa d'altri" (liberliber.it)
Febrer: Maria Bellonci, "Marco Polo"
Març: Leonardo Sciascia, "Il giorno della civeta"
Abril: Vitaliano Brancati, "Il bell'Antonio"
Maig: Erri De Luca, "Non ora, non qui"

Un any més, les Biblioteques de Barcelona us ofereixen una àmplia oferta de clubs de lectura presencials. Es tracta de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres diverses que, conduïdes per un expert, es reuneixen un cop al mes, d’octubre a maig, en sessions d’una durada aproximada d’hora i mitja.

Les inscripcions als clubs de lectura presencials comencen dilluns 4 de setembre a través del portal d'inscripcions, que permet consultar tota l’oferta de clubs i les places disponibles.

Per a les inscripcions, tenen prioritat les persones que només han participat un any en un club de lectura i les que encara no ho han fet mai (les persones que en els darrers anys hagin participat en dos clubs de lectura només es podran inscriure si queden places disponibles). En cas de no assistir al 80% de les sessions, la plaça quedarà a disposició d’una altra persona preinscrita.

  • Adults