Clubs de lectura

Club de lectura obert

Club de lectura per a persones interessades a compartir la lectura i el comentari d'obres diverses que, conduïdes per un expert, es reuneixen un cop al mes, d'octubre a maig, en sessions d'una durada aproximada d'hora i mitja.

El Club de lectura obert pot abastar una àmplia varietat de lectures, de gèneres, èpoques , cultures i registres. Es tracta de reunir un grup de persones interessades en la literatura en tota la seva pluralitat de manifestacions i amb ganes de comunicar experiències, sensacions i pensaments

Per a les inscripcions, tenen prioritat les persones que només han participat un any en un club de lectura i les que encara no ho han fet mai (les persones que en els darrers anys hagin participat en dos clubs de lectura només es podran inscriure si queden places disponibles. En cas de no assistir al 80 % de les sessions, la plaça quedarà a disposició d'una altra persona preinscrita.

Les reunions del Club de lectura es faran el segon dimecres de cada mes, a les 18:30 h. Les sessions seran presencials i estaran conduïdes per Irene Pujadas.

- Novembre: ‘El desert del tàrtars’, de Dino Buzzati.
- Desembre: ‘Boulder’, d'Eva Baltasar.
- Gener: ‘Atrapa la llebre’, de Lana Bastasic.
- Febrer: ‘Las Malas’, de Camila Sosa.
- Març: ‘Els Desposseïts’, d'Ursula K. Le Guin.
- Abril: ‘Una història és una pedra llançada al riu’, de Mònica Batet.
- Maig: ‘Cavalls salvatges’, de Jordi Cussà.
 

A partir del dilluns 4 de setembre, a les 16.00 hores, s’obre la preinscripció general per a totes les persones interessades a participar en els clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona

  • Adultos