Cuina per seduir

T'oferim un recull de llibres pensats per canviar el concepte de cuinar, per anar una mica més enllà del simple fet de preparar-nos el menjar cada dia i descobrir com la cuina pot enamorar. Així doncs, ves alerta! perquè a partir d'ara descobriràs un altre concepte de cuina: la cuina per seduir!

A més a més, també veuràs com poden arribar a influir els aliments ens els nostres sentits i emocions i si  escolleixes bé els ingredients dels nostres plats pots despertar i crear certes situacions com descobrim en el llibre Recetas para el buen sexo d'Elena Martinez-Esteve que ens ofereix un munt d'idees útils, divertides i pràctiques per incrementar la passió a l'hora que ens aconsella sobre aliments imprescindibles per a la nostre dieta que ens ajudin a viure una sexualitat més activa i satisfactòria.

Afrodita : cuentos, recetas y otros afrodisíacos / Isabel Allende

"Me arrepiento de los platos deliciosos rechazados por vanidad, tanto como lamento las ocasiones de hacer el amor que he dejado pasar por ocuparme de tareas pendientes o por virtud puritana ya que la sexualidad es un componente de la buena salud, inspira la creación y es parte del camino del alma... Por desgracia, me demoré treinta años en descubrirlo." 

 

En la cocina / Monica Ali 

Gabriel Lightfoot fa tots els possibles per combinar els ingredients de l'explosiu còctel que és la seva cuina. Xef de l'Hotel Imperial de Londres, es manté a la corda fluixa, entre l'estrès i la pèrdua de control, a causa dels tumultuosos conflictes que sovint sorgeixen entre ganivets i fogons. Les exigències d'una plantilla de diferents nacionalitats, els sospitosos negocis del seu cap de sala, els requeriments de la seva novia i les persistents intimidacions dels seus dos socis, amb els quals planeja obrir el seu propi establiment, el mantenen en un estat proper a l'atac de cor. Una tràgica mort, insignificant i silenciosa, el traurà sobtadament de la letàrgica vida que ha dut fins aquell moment.

 

 

La Señora de las especias / Chitra Banerjee Divakaruni

Una dona d'origen hindú, coneguda amb el nom de Tilo, posseeix una petita botiga d'espècies a Oakland. La seva perspicaç mirada li permet intuir els desitjos i les mancances del cos i l'anima de les persones que entren a la seva botiga, i des d'aquell moment trobar l'herba o remei que els guarirà. Tilo trobarà en el seu camí a un jove desorientat que cerca una serenitat que no troba i que farà renéixer en ella un desig que cap espècia aconsegueix calmar.

 

Chocolat / Joanne Harris

Vianne Rocher i la seva filla petita Anouk arriben a una petita ciutat francesa portades ‘pel vent', on obriran una xocolateria, La Céleste Praline. Vianne, amaga un secret és una bruixa, malgrat que no fa servir mai aquesta paraula. Gràcies al seu do i a les seves habilitats culinàries aconsegueix guanyar-se la vida, a través de la xocolateria, ajudant i satisfent les necessitats d'una clientela aviat nombrosa. El capellà de la vila se'ls girarà en contra quan descobreix que Vianne posseix unes creences que ell considera perilloses i intentarà fer-les fora del poble.

 

 

Chocolat / dirigida por Lasse Hallström

Chocolat es l'adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Joanne Harris. Va ser filmada a l'any 2000 per Lasse Hallström i protagonitzada per Juliette Binoche. Es una coproducció del Regne Unit i Estats Units. Amb la finalitat de preparar-se pel seu paper, Juliette va estar uns dies en una confiteria de Paris, aprenent a preparar dolços, pastissos i xocolata. 

 

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 19-06-2017 Última actualització 02-09-2022