Guies de lectura

Guia de lectura : Collserola

Guia de lectura : Collserola

Sant Cugat del Vallès és un dels nou municipis que formen part del Parc Natural de Collserola, un autèntic pulmó verd dins la metròpoli barcelonina, de 17 km de llarg per 6 km d’ample. Però tot i la proximitat amb casa nostre, el seu territori i el seu ric patrimoni natural i cultural, encara és força desconegut.

Collserola és un espai ideal per anar a descobrir, a oxigenar-se, a desconnectar del brogit urbà, tot recorrent una gran xarxa d’itineraris on practicar diferents activitats esportives, com la bicicleta de muntanya, córrer, o fer-hi caminades. Al parc també podrem anar a satisfer les ments més curioses amb ganes de conèixer i aprendre de la seva natura i el seu llegat històric i cultural.

Així doncs, amb aquest recull us proposem una selecció de llibres, mapes i guies per preparar la vostra propera sortida.

Fecha de creación: 07/06/2023

Última actualización: 06/07/2023

3.- Cartografia de Collserola


 Collserola : parc natural : Serralada Litoral
Collserola : parc natural : Serralada Litoral
Editorial Alpina  
[Granollers] : Editorial Alpina, 2020

Conté Carpeta amb informació excursionista en català, castellà i anglès.

Mapa topogràfic excursionista a escala: 1:20.000, amb corbes de nivell cada 10 m i representació de la vegetació + ombrejat. Inclou informació sobre la xarxa de senders i serveis

 

 Mapa d'ús ciclista : Parc Natural de Collserola
Mapa d'ús ciclista : Parc Natural de Collserola
Barcelona. , Àrea Metropolitana de Barcelona , Barcelona. , Àrea Metropolitana de Barcelona , Barcelona. , Àrea Metropolitana de Barcelona  
Barcelona : Diputació de Barcelona, 2019

El mapa publicat recull tots els camins i pistes aptes per a l’ús ciclista (més de 250 km) a més de les carreteres i carrers pavimentats de les zones urbanitzades a l’interior i la perifèria del Parc. Aquest mapa s’amplia amb 70 km respecte la versió anterior, publicada a La Guia de BTT del Parc de Collserola (actualment exhaurida). Gràficament, les vies que poden utilitzar les bicicletes s’indiquen amb una línia verda.

 Mapa-guia : Parc Natural de Collserola
Mapa-guia : Parc Natural de Collserola
Barcelona. , Àrea Metropolitana de Barcelona , Barcelona. , Àrea Metropolitana de Barcelona  
[Barcelona] : Diputació de Barcelona, juliol 2021

El nou mapa guia del Parc és una invitació a conèixer Collserola i a recorrer-la de dalt a baix gaudint responsablement dels beneficis que ens aporta el contacte directe amb la natura.

Volver al inicio