Macedònia de llibres

La cuina pot ser una afició, un art, una feina, una càrrega... El fet de cuinar es viu de manera molt diferent depenent de qui sigui que es posa davant dels fogons i en quina situació . Però com que mengem cada dia (els que tenim la sort que no ens falti mai un plat a taula) cuinar, per molts, és una necessitat quotidiana.

Facilitar i ajudar en aquesta tasca en qualsevol de les situacions és un dels objectius de la majoria de llibres de cuina que aquí et recomanem. Altres també inclouen història i tradició gastronòmica, informació nutricional i curiositats dels aliments, consells i trucs de cuina, idees pràctiques per fer una cuina més sostenible, etc.

Els grans xefs del nostre país col·laboren i fan les seves aportacions de receptes en el llibre Àpats; la família Jubany acosta la cuina als més petits de la casa amb Receptes per compartir en família; Els Germans Torres ens donen uns consells culinaris molt interessants a Menja bé, no facis dieta; a El libro de los errores de la cocina cuiners de prestigi ens aclareixen alguns malentesos; amb Les herbes aromàtiques aprendràs a treure el màxim profit dels condiments fets a base de plantes; a Com a casa de la mama hi trobaràs les receptes de tota la vida, senzilles i delicioses;  Cocina sin residuos t’explica com fer de la cuina una activitat al màxim de sostenible, amb idees pràctiques fàcils d’aplicar en el dia a dia, malgrat siguis una persona molt ocupada; i finalment, a Cuina vegana per a ocasions especials hi trobaràs receptes amb ingredients fàcils de trobar, moltes també són sense gluten, tot plegat per poder preparar un menú sense ingredients d’origen animal i alhora exquisits, que faran les delícies del tots els comensals, siguin vegans o no.

I per acompanyar aquests receptaris et proposem dos llibres sobre vins que t’ajudaran a fer la tria adequada a cada àpat o plat, a més de conèixer amb més profunditat les diferències entre els vins que s’elaboren a Catalunya. Vins autòctons ens acosta a les diferents varietats de raïm que s’utilitzen per elaborar els vins catalans i #DiVinament és una llibre amb múltiples informacions sobre el vi: com conservar-lo, consells sobre maridatges, com prendre’l, etc.

Bona cuina!

  També et pot interessar:

Pots trobar les novetats sobre llibres de cuina a les biblioteques a l'apartat de novetats, i filtrat pel tema que vulguis. 

  Vés al prestatge:

Data de creació 27-04-2022 Última actualització 10-06-2022