Salut

Guia de Recursos per a la Discapacitat

Aquesta guia informa les persones amb discapacitat sobre els recursos als quals poden accedir per a la millora de la seva qualitat de vida i igualtat d'oportunitats.

La Guia de Recursos per a la Discapacitat de la demarcació de Barcelona ha estat elaborada amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb la voluntat d'esdevenir una eina útil per als/a les professionals de Serveis Socials Municipals a l'hora d'orientar les persones amb discapacitat sobre els recursos als quals poden accedir per a la millora de la seva qualitat de vida i igualtat d'oportunitats, així comper a les persones individuals que vulguin informar-se sobre els recursos i suports existents.

 

La guia s'estructura en 3 apartats:

Conceptes bàsics sobre la Discapacitat

Descripció breu del concepte de la discapacitat i de les diferents tipologies, així com de la seva evolució i de la nova mirada de la discapacitat a través de la filosofia de vida independent.

Guia de recursos per a la Discapacitat

Recull de recursos públics i privats adreçats a les persones amb discapacitat per a la millora de la seva qualitat de vida i igualtat d'oportunitats.

Webs d'interès

Llistat de pàgines web de referència per a la cerca de recursos de l'àmbit de la discapacitat.

Més informació

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 23/02/2018 Data de modificació: 07/03/2018