Descobreix cançons que celebren el mes d'agost

Descobreix cançons que celebren el mes d'agost

 

Si esteu cansats dels himnes d’estiu però us ve de gust escoltar cançons dedicades al mes vacacional per excel·lència, aquesta selecció és per vosaltres. No importa si esteu a la platja, la muntanya o la oficina.. aquestes cançons són ideals per gaudir durant aquests llargs i càlids dies, no us sembla?

Agost - del grup de pop- rock Els  Pets és un tema perfecte per a aquells que volen reviure els seus records d'estiu i sentir la brisa càlida en cada acord. Extreta del seu àlbum Sol (1999), la cançó evoca nostàlgia i melodia.

 

 

Agost 33 de Mishima és ideal per a moments de tranquil·litat i contemplació. Inclosa a l'àlbum L'amor feliç (2012), aprofundeix en la melangia i la reflexió típiques dels dies d'agost.

L'Agost És Un Poble Desert -de Manu Guix- ens ofereix una perspectiva única sobre el mes d'agost amb aquesta cançó del seu àlbum Després de tot (2012).. Amb una atmosfera relaxant, és la calma i la solitud que a vegades hi ha als pobles en aquesta època de l’any (i especialment a les hores de més xafogor).

Finalment, un deixem una cançó d’una artista internacional:  Taylor Swift amb August ,del seu àlbum Folklore (2020), on narra un amor d'estiu efímer i apassionat.

 

Anima't a escoltar aquestes cançons i deixa que el mes d'agost cobri vida a través de les seves melodies.

Més informació:

12/07/2024