Servicios

Información local

Información local

En la biblioteca puedes encontrar información sobre la historia y actualidad de tu municipio o barrio. También hay revistas y periódicos locales para estar siempre al día de lo que tienes más cerca. 

Parte de este fondo de revistas y periódicos locales que encontrarás en las bibliotecas está también digitalizado. Las publicaciones son de temática diversa y comprenden un período histórico que llega hasta el siglo XIX. 

Observaciones

Biblioteques de Badalona

Les biblioteques de Badalona disposen d'un destacat fons de Col·lecció Local format pel conjunt de documents que fan referència a Badalona així com les obres dels escriptors, músics, etc. de la ciutat.

Les biblioteques de Badalona també us ofereixen divereses GUIES DE RECURSOS sobre la ciutat:

Guia “Badalona és cultura”

Aproximació del ric teixit cultural de la ciutat. Disposeu d’una llista dels diferents equipaments culturals badalonins: biblioteques públiques, centres cívics, casals cívics, teatres, museus, sales d’exposicions, entitats musicals, etc.

També podeu consultar una relació dels festivals i esdeveniments culturals del calendari festiu local, a més dels concursos i de les convocatòries de premis més rellevants.

 

Guia sobre informàtica

Conté la bibliografia disponible a les biblioteques per a aprenentatge d’informàtica per a debutants i webs recomanades. També inclou una llista d'entitats locals que ofereixen cursos d'informàtica però podeu fer cursos més professionals als centres de formació d’adults (CFA) o als centres de formació ocupacional a partir de l’oferta formativa del SOC, tots subvencionats per la Generalitat i, per tant, gratuïts o molt econòmics.
A Badalona també hi ha entitats que ofereixen petits tallers d'ofimàtica des d'una vessant més lúdica: centres cívics, Punts Òmnia, Fundació Ateneu Sant Roc o Telecentre Comunitari de Llefià.

 

Guia sobre recerca de feina

Hi trobareu consells, bibliografia i recursos d’aquest àmbit. També podreu consultar els organismes oficials per a la cerca de feina amb les seus que hi ha a Badalona i els serveis que ofereixen, entitats locals on ampliar la vostra formació ocupacional, formació reglada per a adults a Badalona i recursos locals per a l'emprenedoria.

 

Guia de serveis d’orientació laboral

En aquests serveis tindreu una atenció personalitzada i us derivaran a tallers d’orientació laboral.
Us ajudaran a l’hora de redactar el vostre currículum, com també en la cerca de feina a través d’internet o per preparar-vos una entrevista de feina.

 

 

Guia d'aprenentatge de la llengua catalana

Hi podreu consultar els centres on poder fer cursos de català i també les activitats en què podeu participar per practicar-lo.

 

 

Guia de recursos per a joves

Hi podreu consultar els centres on poder fer cursos de català i també les activitats en què podeu participar per practicar-lo Recursos adreçats a la cerca de feina, estudis, beques, sales d'estudi, lloguer habitatges, etc.

 

Bibliotecas que ofrecen este servicio :

Todas las bibliotecas y bibliobuses de la Red ofrecen este servicio