No perdis el Tren: 3 grans viatges en tren

Et proposem recuperar el plaer de viatjar en tren, deixant-te atrapar pel romanticisme i l’exclusivitat que ofereixen aquesta selecció de trens turístics. Els paisatges inoblidables i les vivències úniques et faran gaudir del recorregut entre raïls tot oblidant quin és el teu destí. Tres referents ferroviaris per reviure l’edat daurada dels viatges en tren i endinsar-se en territoris que t'atraparan pel seu caràcter inhòspit i evocadors d’aventura.

Viatgeu del sud al nord d’Austràlia, a través d’un recorregut de 3.200 kilòmetres, en tres dies, des d’Adelaida a Darwin. Un trajecte que us descobrirà l’interior d’Austràlia i la seva varietat de paisatges. Des de les verdes muntanyes de l’Austràlia meridional a la sorra de color vermell òxid al Red Centre, fins a l’exuberància tropical del Top End. Algunes parades us permetran programar visites a famoses ciutats interiors, jaciments per conèixer la cultura aborigen i passejades panoràmiques en helicòpter.

 

 

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Endinseu-vos, a través d’un intens recorregut, en una terra mítica, l’estat més gran dels Estats Units, Alaska. Un gran territori on trobem els més bonics paratges i la naturalesa més salvatge. Un trajecte de 600 kilòmetres des d’Anchorage a Fairbanks, que travessa el Parc i Reserva Nacional de Denali. En dies clars la silueta del Mont McKinley, el cim més alt dels Estats Units amb 6.194 metres, apareixerà entre les finestres. La parada al Parc ens oferirà la possibilitat de contemplar un territori amb una naturalesa privilegiada i una abundant fauna -potser podreu arribar a veure els Big Four. Per finalitzar, l’última parada, Fairbanks, ens deixa més a prop del cercle polar Àrtic, un territori privilegiat per gaudir de l’espectacle de les aurores boreals.

  A les biblioteques trobaràs:

Alaska / Elizabeth Linhart Veneman, Maciej Zglinicki
 

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Gaudiu del què és considerat un dels trens més luxosos del món, la versió africana de l’Orient Express. Entre les seves rutes més populars trobareu un trajecte de 1.600 kilòmetres entre les ciutats sud-africanes de Pretòria i Ciutat del Cap, un viatge exclusiu que us permetrà gaudir de la flora i la fauna de la sabana africana. Altres dels itineraris disponibles us poden portar a descobrir les reserves naturals zulus o les cascades Victòria, un dels salts d’aigua més espectaculars del món declarat Patrimoni de la Humanitat l’any 1989 per la UNESCO.

  A les biblioteques trobaràs:

Sudáfrica / Luis Mazarrasa
Oceà Àfrica / Xavier Aldekoa
 

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 14/06/2018 Última actualització: 14/06/2018