Els Jocs Paralímpics Rio de Janeiro 2016

Rio de Janeiro ha estat la capital mundial de l'esport paralímpic entre els dies 7 i 18 de setembre de 2016. Es va celebrar la 15a edició dels Jocs Paralímpics d'Estiu on es van reunir 4.022 atletes de 160 països. Es van disputar un total de 534 competicions, dividides en 23 modalitats.

La delegació espanyola comptava amb 127 atletes, 111 dels quals amb algun tipus de discapacitat física i intel·lectual i 16 atletes de suport.  Eren presents  en 15 de les 23 disciplines paralímpiques: atletisme, bàsquet, boccia, ciclisme, futbol, judo, halterofília, natació, piragüisme, tennis taula, tir amb arc, tir olímpic, triatló i vela. Mira el trailer oficial d'aquesta edició dels Jocs Paralímpics.

Un bany de realitat

Mireia Belmonte, Saúl Craviotto, Joel González, Rafa Nadal, Ruth Beitia... són noms que caldrà recordar quan es parli dels èxits esportius de la delegació espanyola als Jocs Olímpics de Rio'2016.  Però què passarà amb noms com els de Sara Andrés, Maria Delgado, Loida Zabala o José Carratala? Tots ells i molts d'altres són els noms dels esportistes que tan sols un dies després van competir a les Olimpiades Paralímpiques de Rio. Potser val la pena anotar els seus noms a la memòria.

Però segurament la majoria de nosaltres no recordarem ni els seus noms ni les seves marques. I això que ells formen part d'aquest fenomen que es diu esport. Sens dubte va ser una bona oportunitat per gaudir de deu dies d'esport, emocions i superacions! Mira la notícia completa.

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 07-07-2017 Última actualització 14-06-2022