Esports per a persones amb capacitats diverses

L'esport és una activitat fonamental tant per tenir una vida saludable com per la integració de persones amb discapacitats.

Uns saben cuinar molt bé, però són incapaços de córrer 10 km en menys de 50 minuts (que no està malament!); uns juguen a bàsquet i són uns pivots de primera, però no saben fer ni una truita a la francesa! I és que tots servim per alguna cosa! Aquest és l'objectiu d'aquest apartat: oferir els recursos adequats a les capacitats de cadascú i tenint en compte, naturalment, les dificultats que per diferents motius impedeixen als esportistes discapacitats competir amb la resta. Hem dividit els recursos en grups ja que hi ha dificultats físiques i dificultats psíquiques. A més el primer apartat conté materials que apleguen les dues tipologies. I dins de cada apartat hem procurat representar-hi, per una banda, les entitats oficials de suport a l'esport en general, i per una altra, les federacions específiques més rellevants a Catalunya.  

  També et pot interessar:

Data de creació 08-05-2018 Última actualització 19-11-2020

En aquesta llista trobaràs, per aquest ordre: Dues webs oficials, un complet blog, enllaços a una fundació i a un club esportiu, i per últim dues referències d'oci esportiu i turístic per a discapacitats.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Dues webs de referència en quant al moviment paralímpic, una d'àmbit mundial i altra amb una localització més definida.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

A continuació pots veure dues de les federacions catalanes que respalden la pràctica esportiva pel discapacitat físic, dues associacions i una fundació dedicades a la promoció d'aquesta vessant esportiva i per últim algunes de les competicions que se celebren a Catalunya.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Destaquem les federacions catalanes implicades en aquest tipus d'esport per a discapacitats, una agrupació esportiva molt important del nostre país i una sèrie de competicions anuals fetes a Catalunya.

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 08-05-2018 Última actualització 20-06-2022