Cavatast XXI Mostra de caves i gastronomia 2017
Cavatast XXI Mostra de caves i gastronomia 2017

El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia que comença avui divendres 6 i finalitza diumenge 8 d’octubre de 2017 a Sant Sadurní d'Anoia.

Gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i d’empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata serveixen més de 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que el Cavatast rep en només tres dies de fira.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d’altres, però sobretot, disfruten de l’esperit festiu que la fira transmet. Al Cavatast també es poden adquirir els productes que es degusten sense la necessitat de desplaçar-se.

Dins el Cavatast també es realitzen activitats paral•leles com visites al CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina es convertirà en un punt neuràlgic d’activitats de tot tipus des de maridatges i tastos tècnics fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.

Vés al prestatge de Cuina i vins ►

06/10/2017 15:14h