Guies de lectura

Guia sobre la recerca de feina

Guia sobre la recerca de feina

Com afrontar la cerca de feina?

El mercat laboral és cada vegada més competitiu i, per això, a l'hora de buscar feina és important que estigueu MOTIVATS i no defalliu, ja que pot ser una cerca llarga i costosa.

També heu de tenir present que en l'entorn laboral actual és important tenir capacitat de reciclar-se: és a dir, de formar-vos contínuament. A més, heu d'estar al dia amb les Tecnologies de la Informació: navegació per internet, ús d'eines ofimàtiques i les xarxes socials 2.0.

A les Biblioteques podreu trobar bibliografia que us serveixi en la recerca de feina o bé temaris d'oposicions. També disposeu d'equipament ofimàtic on podeu imprimir. A més, la Biblioteca Can Casacuberta disposa del centre d'interès "Món Laboral".

Guía creada por:

Fecha de creación: 18/02/2016

Última actualización: 09/04/2020

Emprenedoria


Autoría: Badalona Centre Internacional de Negocis

L'Ajuntament de Badalona ofereix el servei de viver d'empreses amb l'objectiu d'ajudar les persones emprendedores de la ciutat

Autoría: Generalitat de Catalunya

Catalunya Emprèn és un programa de la Generalitat de Catalunya que impulsa i promou actuacions públiques i privades de valor per a l'emprenedor, al qui dona suport directament.

Autoría: Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya

Aquesta fundació promou l'autoocupació com a alternativa atractiva per a exercir les vocacions i el desenvolupament professional de les persones.

Volver al inicio