Clubs de lectura

bct - Book Club - Recommend your book! - Terrassa. Biblioteca Central
bct - Book Club - Recommend your book!

Books are a uniquely portable màgic” Stephen King

Club de lectura d'anglès (nivells B2 a C1) atractiu i interactiu amb trobades per compartir pensaments i idees sobre els llibres que s'han llegit en anglès.

De novembre 2024 a maig de 2025.

Activitat presencial.

Un dimecres cada dos mesos, a les 18.30 h

Conduït per Raúl Reyes. Amb la col·laboració de Salt Idiomes.

Activitat gratuïta

El Book Club - Recommend a your Book té com a objectiu fomentar l'amor per la lectura, millorar les habilitats de l'anglès i crear un espai de connexions significatives entre els entusiastes dels llibres. Compartint els nostres pensaments i impressions sobre els llibres que llegim, podem obtenir diferents perspectives i descobrir noves joies literàries. D'una manera diferent a edicions anteriors, els participants no llegiran un mateix llibre, cadascu haurà de triar una lectura i, durant la sessió, recomanar-la a la resta.​

Cal tenir un nivell de conversa fluid en anglès o bé acreditar els nivells B2 a C1, o bé fer la prova de nivell que trobareu a: https://forms.gle/7bN9Wjz43vdWSaV46. La biblioteca es posarà en contacte amb les persones un cop realitzada la prova per informar-les del resultat i formalitzar la inscripció.

Vegeu el vídeo informatiu a Youtube:

 

Calendari previst de les sessions del curs 2024/25:

  • 27 de novembre de 2024
  • 29 de gener de 2025
  • 26 de març de 2025
  • 21 de maig de 2025

La trobada festiva de cloenda dels clubs de lectura per a adults de les Biblioteques Públiques de Terrassa es celebrarà el divendres 13 de juny de 2025 a les 18.30 hores a la Biblioteca Central de Terrassa.

  • Pre-inscripcions per al curs 2024-2025 a partir del dimarts 25 de juny de 2024. De manera presencial, per telèfon o per correu electrònic.
  • Altres requeriments: ésser major d'edat i disposar de carnet de biblioteca pública.
  • Jóvenes
  • Adultos