Clubs de lectura

Club de lectura fàcil

Des de l’any 2013 la Biblioteca Esteve Paluzie col·labora amb el Servei Local de Català de Barberà del Vallès aproximant l’equipament bibliotecari al seu alumnat organitzat sessions literàries amb materials de lectura fàcil.

Unes trobades que han servit per fomentar la lectura en català i millorar l’expressió oral dels estudiants. Les sessions desenvolupades a la biblioteca de manera trimestral representa una oportunitat per conèixer el patrimoni literari català i universal i, a la vegada, fer de la biblioteca un espai inclusiu per a tothom.

Així, entre les lectures llegides destaquen clàssics de la literatura catalana, com ‘Mar i Cel’ d’Àngel Guimerà o ‘Mecanoscrit del segon origen' de Manuel de Pedrolo i de la literatura universal, ‘Dràcula’ de Bram Stoker o ‘Robinson Crusoe’ de Daniel Defoe.

 

Finalment dins el Programa Autors a les aules de la Institució de les Lletres Catalanes, escriptors /es han visitat el Club de lectura fàcil de Barberà del Vallès al llarg d'aquests anys, com l'escriptora i adaptadora en lectura fàcil Núria Martí o d'altres autories en llengua catalana, com: Roc Casagran, David Vila, Cinta Arasa i Tina Vallès.

  • Adultos