Clubs de lectura

Club de lectura infantil

Per a la temporada 2023/2024 oferim als infants una nova activitat de foment de la lectura: Les biblioenrolades i els biblioenrolats amb la sostenibilitat!

Una iniciativa per donar a conèixer els 17 objectius globals que des de les organitzacions mundials es proposen per aconseguir el millor futur i benestar del nostre planeta, i de les espècies que hi habiten. Aquests es coneixen pel nom d'objectius de desenvolupament sostenible, els ODS.

A través dels llibres i els contes parlarem de com salvar els oceans, protegir els boscos i els animals, promoure la pau i la igualtat... entre molts altres temes. I els hi proposarem diversos jocs, enigmes i activitats virtuals perquè hi treballin alguns ODS de forma específica fins a completar el passaport de lectura relacionat.

Una activitat adreçada a infants a partir de 7 anys per a viure la lectura d'una manera diferent, i que els servirà per a reflexionar, sentir, emocionar-se, adquirir nous aprenentatges però sobretot els inspirarà a col·laborar amb els amics, la família i els companys de classe en el dia a dia per fer del món un lloc millor.

Ens hi acompanyes?

Si esteu interessats en aquest repte, podeu demanar informació més detallada personalment a la Biblioteca Esteve Paluzie, enviar un correu electrònic a l'adreça b.barberav.ep@diba.cat o a través del telèfon 93 718 68 66.

-Horari i calendari:

De novembre de 2023 a juny de 2024.

 

-Més informació:

 

Activitat gratuïta.