Salut

"Sexis", webdoc sobre la sexualitat en l'adolescència

 

"Sexis" és un documental interactiu que tracta la sexualitat en l’edat adolescent i té per objectiu promoure el dret a la informació i a l’educació sexual.

Aquest webdoc esdevé una eina interactiva, didàctica i amena per tractar, sense tabús ni estereotips, el tema de la sexualitat.

 

El contingut està estructurat en 10 blocs temàtics, desenvolupats en vídeos que recullen el testimoni de joves que expliquen les seves vivències, inseguretats i dubtes sobre sexualitat; així com també les experiències de personatges coneguts, en aquest àmbit.

Tant en el portal com durant el documental, hi ha l’opció de complementar les històries d’aquests joves amb les aportacions de persones expertes en la matèria, que donen informació i assessorament a les qüestions plantejades pels protagonistes, per millorar les seves relacions personals, fer-los autònoms, responsables i lliures.

Aquest documental ha estat produït per Setmagic Audiovisual, amb la coproducció de TV3 i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

 

  In libraries you will find:

La Educación sexual de los hijos / Félix López Sánchez
 
Sexualidad: los jóvenes preguntan / Juan Luis Álvarez-Gayou Jurgenso, Paulina Millán Álvarez
Preguntas de chicas / Christilla Pellé-Douël, Pierre-Eugène Lhuillier
 
La Primera vegada / Laura Barguñó
Sexe jove / Francisca Molero; Pilar González... [et al.]  DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

  Search the catalog:

  Selection of websites:

  You may also like:

  Go to the shelf:

Creation date 09-03-2018 Last updated 28-09-2020