Què  fa una dona després de salvar a la humanitat mitja dotzena de vegades quan surt de treballar? Després d’apagar un foc i salvar un gatet d’un arbre? Després de barallar-se amb tot d’impertinents al super, al banc, al mercat, al gimnàs, al bus, i al bar? Després de posar a punt el cotxe, dissenyar 8 APPs, i descobrir la fórmula del berberato de berberesio?

Doncs estirar-se una estona i llegir un tebeo!

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

L'expert en còmic i i història David Fernández de Arriba recomana 10 còmics sobre la Guerra Civil Espanyola.

David Fernández de Arriba (Barcelona, 1985). Llicenciat en Humanitats en l’especialitat d’Història i professor de Ciències Socials a l’Educació secundària. Lector de còmic des de ben aviat, des del 2014 escriu sobre còmics històrics a www.historiaycomic.com.

Creu fermament en el potencial didàctic de les vinyetes per ensenyar Història i a aquesta temàtica ha dedicat diverses xerrades a la Jornada Pedagògica del Saló del Còmic de Barcelona, a instituts i a jornades de formació docent. Ha publicat articles sobre la relació entre còmic i història a CuCo Cuadernos de Cómic i d’altres publicacions com Perspectiva (CCOO) o Postdata (Llibreries Elkar). És coordinador de Memòria i vinyetes: la memòria històrica a l’aula a través del còmic, publicat pel Memorial Democràtic, i autor de les seves propostes didàctiques. Recentment ha publicat la versió en castellà del llibre després d’una exitosa campanya de micromecenatge de la mà de Desfiladero Ediciones.

www.historiayomic.com

  A les biblioteques trobaràs:

Les Serps cegues / Felipe Hernández Cava, Bartolomé Seguí
Sola /Denis Lapière, Ricard Efa
La Voz que no cesa / Ramón Pereira, Ramón Boldú
36-39 malos tiempos / Carlos Giménez
El Convoy / Eduard Torrents, Denis Lapière
Paseo de los Canadienses / Carlos Guijarro, Nicolás Sánchez-Albornoz
Un Llarg silenci / Miguel Ángel Gallardo

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

El temps s’ha tornat boig!

El temps s’ha tornat boig?

Primavera, estiu, tardor i hivern són quatre fases anuals del clima a les regions temperades del planeta. La inclinació de l’eix de la Terra i el punt en l’orbita al voltant del Sol n’han estat els condicionants. Ara, però, per acció i efecte del que fem els éssers humans ja no rutlla com abans.

Vet aquí uns còmics que posen llum al tema...

  A les biblioteques trobaràs:

Wáluk / Ana Miralles, Emilio Ruiz
Los Niños del mar / Daisuke Igarashi
Lluvia / Mary M. Talbot, Bryan Talbot

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 05-10-2020 Última actualització 02-11-2020