Clubs de lectura

Cau de Pirates i Llibres

Grumets. Un Club per a nens i nenes de 2on a 3er de primària (de 6 a 9 anys) amb la Lídia Rubíes

L'aventura continúa...

Si tens entre 6 i 8 anys i tens ganes de llegir, compartir històries amb altres nenes i nenes i sobretot passar-t'ho molt bé, aquest és el teu Club!

Un any mes com a bons aprenents de pirates del S. XXI, ens reinventem i ajudarem en les tasques de la tripulació per aconseguir una navegació d'allò més interessant; viatjarem arreu del món i descobrirem nous indrets i històries molt emocionants!

 

Corsàries. Un Club per a nens i nenes de 4rt a 6è de primària (de 9 a 12 anys) amb la Sílvia Ramírez

Iniciem l´any amb  noves lectures i moltes ganes de seguir aprenent i compartint  moments lectors amb les nostres entusiastes corsàries.

Com ja sabeu, les sessions s’ están organitzant de manera online degut a la situació de la pandèmia COVID, i , encara que no sigui el més còmode, pensem que estem aconseguint  donar-li la continuïtat que es mereix i, de pas , estem aprenent a obrir-nos pas davant de tecnologies i plataformes abans desconegudes.

Hem fet un recull de llibres que pensem poden ser del vostre interés, però si voleu suggerir alguna col.lecció de llibres que us agradi o algún títol que us agradaría llegir al club de lectura estem oberts a tenir en compte els vostres interessos.

Així que, endavant corsàries que un món ple de descobriments us espera!!!

 

 

Grumets. Un Club per a nens i nenes de 6 a 9 anys coordinat per la Lídia Rubíes

18 de febrer: La Sara i el pelut i el cor trencadís, de Jan Birck

La mare de la Sara té el cor trencat des de que el pare va marxar de casa. Però poc a poc, la Sara amb els seus afalagaments fa que la pena passi.

Fins que la mare porta un estrany a casa i la Sara s’enfada moltíssim...ella no necessita un altre pare. Què creieu que farà la Sara?

17 de març: Però en quin lloc vius Talp?,d’Angela Armeda

En talp viu a prop d’una casa enorme que mai no ha gosat visitar. Però tot canvia quan s’instal.la una nova família. Decideix obrir una nova galeria per tafanejar més a la vora, sense sospitar els perills i les aventures que li esperen.

 

22 d’abril:El robot del bosc, de Jaume Copons

La rata Mus i l’os Wagner viuen al bosc Blau. Un dia troben un robot enmig de la carretera. El seu nom és Bitmax i té una professió molt extranya: és ajudador!!

Amb els habitants del bosc el robot Bitmax es sentirà com a casa i trobarà un munt d’amics per viure noves aventures.

 

19 de maig: Una capsa de secrets, de Muntsa Mimó

 El Jan, aquest any no marxarà de vacances, la seva àvia està malalta i els seus pares l'envien de colònies. Per sort , la seva àvia li regala una capsa que li ajudarà a gaudir de les vacances, gràcies al secret que conté.

 

Corsàries. Un Club per a nens i nenes de 4rt a 6è de primària (de 9 a 12 anys) amb la Sílvia Ramírez

​​​​​​​18 de Febrer: La platja dels inútils. Àlex Nogués

 La protagonista d’aquesta història es diu Sofia, té onze anys i mig i  li encanta la platja a l'hivern,  prefereix Mozart o Kandinsky a les mates i a més, no pot suportar que el pare li digui que algun dia haurà de «guanyar-se la vida»...

 

17 de Març: El secret del planeta Moix. Rodolfo del Hoyo

Ariadna és escollida pels déus de l’Olimp per retornar el planeta Moix a la llum, al sistema solar del que va ser expolsat per mal comportament. Una història entretinguda i divertida que enllaça la mitologia clàssica amb la ciència-ficció,...no et deixarà indiferent. Penseu que ho aconseguirà?...

 

22 d´Abril: El refugi del Tarek. Muriel Villanueva

Una nena que es diu Ariadna sempre ha anat a l’escola del poble, però aquest any la seva mare l’apunta a un Internat. Ella es nega i s’amaga al camió de la seva mare i emprèn un viatge fins a Turquia que canviarà les seves vides...

 

19 de Maig: Aprenent de bruixot i els invisibles al rescat. Jordi Sierra i Fabra

Mortimer un jove aprenent de bruixot sospita que han segrestat al seu vell mestre per elaborar un encanteri en contra de la seva voluntat. Mortimer invocarà als Invisibles perquè l’ajudin a trobar-lo. Junts s’enfrontaran a aventures i perills insospitables....

 

17 de Juny: La guerra dels xiclets. Jordi Folck

S’obre un dels episodis més explosius a la història d’Anglaterra, quan la Reina Isabel II ensopegà amb un xiclet el dia de la seva coronació.

Qualsevol que sigui descobert menjant xiclet serà empresonat a la Torre de Londres.

Roald Dale i els seus amics hauran d’afanyar-se per tal que el país no es quedi sense infants...

 

 

 

 

 

Cal inscripció prèvia.

  • Infants

Data d'actualització: 28/01/2021

Mitjana (0 Vots)