Clubs de lectura

Amb veu de dona

 

Amb veu de dona” recull obres que ens parlen del món amb perspectiva femenina. Començarem amb El fil invisible, de la Gemma Lienas, centrada en un misteri familiar, per llegir, a continuació, El fibló, la darrera novel·la de la Sílvia Soler, centrada en l’intent de reconstrucció dels vincles entre dos germans; seguirem amb Carol, de Patricia Highsmith, una història d’amor entre dues dones; i finalitzarem amb Donde nadie te encuentre, d’Alícia Giménez-Barlett, una història sobre la recerca d’una maquis  -la Pastora_, durant la postguerra.

A més a més, aquesta temporada tindrem el plaer de compartir opinions amb la Gemma Lienas, a la Biblioteca Central, i la Sílvia Soler, a la Biblioteca del Fondo.

 

Funcionament: tertúlia i lliurament del següent llibre el tercer dimecres de cada mes a les 19h. Cal retornar els llibres el dia de la tertúlia o, en el cas de no assistir-hi, en els dies immediatament posteriors.

Conductor: Lluís Soler                 soleral@diba.cat

Coordinació: Eva Montiel            montielge@diba.cat

Inscripcions: presencialment a la biblioteca o per correu electrònic.

Normativa: la participació en el club és totalment gratuïta. Tanmateix,  el club està pensat per a que assistiu a totes les sessions previstes. Si no podeu assistir-hi, preguem ens ho comuniqueu. En cas de no assistència a tres sessions consecutives, considerarem que deixeu la vostra plaça i que queda disponible per a altres lectors.

Més informació: b.sta.colomag.c@diba.cat            Telèfon: 93 46615 51

 

  • 24 d'octubre: "Em dic Lucy Barton" (Elizabeth Strout)

  • 21 de novembrfe "Germà de gel" (Alicia Kopf)

  • 19+ de desembre "L'Aniversari" (Imma Monsó)
  • 23 de gener "Las tres bodas de Manolita" (Almudena Grandes)
Cal inscripció prèvia. Modera Lluís Soler 
  • Adults

Data d'actualització: 25/09/2019

Mitjana (0 Vots)