Centenari del naixement de Charles M. Schulz i d'Stan Lee

L’any 2022 es commemoren els centenaris del naixement de dues grans figures del còmic: els nord-americans Charles M. Schulz i Stan Lee.
Charles M. Schulz va ser el creador d’una nova manera d’entendre les tires de premsa amb la seva sèrie Peanuts, més coneguda a casa nostra com Snoopy i Charlie Brown. Amb Peanuts, va crear un univers molt particular de personatges menuts, tots nens i nenes (els adults mai apareixen), que en realitat reflexionen i interactuen com a adults, reflectint, a la seva manera, el món en el que viuen i el que podríem anomenar el teatre de la vida.
Stan Lee va ser el gran mestre de cerimònies de l’univers dels superherois de Marvel. Va ser el creador de personatges tan populars com Spiderman, Iron Man, Thor, Hulk, Daredevil o dels membres de grups com els 4 Fantàstics, els Vengadors o els X-Men. Va revolucionar el concepte del superheroi, fent-lo més proper als problemes reals dels seus lectors i a la societat en la que van néixer. I es va convertir en el gran divulgador de l’Univers Marvel amb els seus textos i conferències.

#CharlesMSchulzXBM, #StanLeeXBM

Destaquem

Recomanem

Agenda