Menorca

Qui visita l’illa de Menorca, sempre hi voldrà tornar perquè enamora al visitant  des del primer minut, sigui estiu o hivern. Sempre més  s’hi voldrà tornar.  Però és per Sant Joan, quan la tradició i la festa s’uneixen per mostrar amb l’orgull l’essència de l’illa i  noblesa de la seva gent.

Sant Joan és la festa de Ciutadella i  s’ha de viure amb respecte, per això cal estar informat dels actes i del sentit de  les seves tradicions. Les guies i recursos que us presentem us ajudaran a triar les platges i racons més “polits” de l’illa,  i a disfrutar del ball dels cavalls i els genets a ritme del Jaleo, del Caragol des Born, els Jocs des Pla…

Les festes de Sant Joan de Ciutadella durant els darrers anys han esdevingut més que una simple celebració de caire local i insular. Ara, a dia d'avui, són unes festes conegudes arréu del món, amb gran afluència de milers de visitants, majoritàriament de les Illes Balears i Catalunya.

Tots i cadascun dels visitants senten una admiració especial, que per part dels illencs i sobretot els ciutadellencs es converteix en estimació i devoció cap a les festes. Unes festes que han evolucionat amb el pas del temps fins a arribar a coneixer-la així com és avui.

 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO  pel seu ric patrimoni natural i paisatgístic

“La UNESCO declarà Menorca com a reserva de biosfera el 8 d'octubre de 1993, atès l'alt grau de compatibilitat aconseguit entre el desenvolupament de les activitats econòmiques, el consum de recursos i la conservació del patrimoni i d'un paisatge que ha mantingut, i continua mantenint avui, una qualitat excepcional. Menorca és un territori intensament humanitzat, amb un paisatge rural tradicional molt ric. Allotja una notable diversitat d'hàbitats mediterranis, on habiten espècies animals i plantes exclusives de l'illa, algunes de les quals en perill d'extinció.”

Menorca, té una riquíssima cultura popular i tradicional. Els visitants quedan fastinats i desperta curiositat per conèixer encara més de la cultura menorquina.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 19-06-2017 Última actualització 17-06-2022