Salut

Nadal i Feng Shui

Arriba el Nadal i és per això que volem compartir amb tots vosaltres alguns consells sobre com aplicar el Feng Shui en aquestes festes per aconseguir harmonia a la vostra llar.

Aquesta època de l'any és la millor per a crear prosperitat i riquesa.

Vet ací alguns remeis Feng Shui per aconseguir unes festes plenes d'energia POSITIVA!!!

 


 

 

1. Evita l'energia "Txi" negativa

El Nadal pot ser molt bonic i al mateix temps esgotador! Aquests dies podem estressar-nos fàcilment amb la visita de familiars, amics que no hem vist en molt de temps i altres visites de compromís. L'ideal  és que protegeixis la teva llar d'energies nocives.

Perquè hi hagi un bon ambient a casa teva la millor manera és cremar encens abans que arribin els convidats, o bé, posar espelmes aromàtiques. El fum sempre ha estat un gran purificador en moltes cultures.

Descobreix el món de les aromes! Cerca per TEMA al Catàleg Aladí:

 

2. Ordre i neteja

Mantenir l'ordre i la neteja és un principi bàsic d'aquesta filosofia. El Feng Shui ens aconsella netejar l'habitatge i buidar tota la casa d'aquells objectes trencats o que no serveixen i tot el que ja no fem servir, així com aquells objectes que relacionem amb experiències negatives del notres passat. D'aquesta manera eliminaràs energies negatives i convidaràs a la prosperitats i la sort perquè arribin a casa teva.

Què no saps per on començar?  Cerca per TEMA al catàleg Aladí:

 

3. Aplicar el color vermell o porpra

El color juga un paper molt important en el nostre estat d'ànim general i vital. A l'hivern la llum solar es redueix bastant, per tant, és molt positiu afegir colors forts com el vermell o porpra, energia Yang que donarà vitalitat a casa teva. De la mateixa manera, pot contribuir a activar la pasió i el romanç a l'area de l'amor i del matrimoni del "Ba Gua".

Vols saber-ne més? Cerca per TEMA al catàleg Aladí:

 

4. Activa els teus 5 sentits

Amb els colors activarem la vista i ara comentarem sobre els quatre sentits que falten (oïda, olfacte, gust i tacte). Pensa com pots incorporar aquests 4 sentits a casa teva per Nadal.

So:  L'oïda l'activarem amb nadales i cançons diverses (Augmenta el txi).
Olor:  L'olfacte l'activarem amb l'arbre de Nadal, flors o plantes (Poinsettia) o espelmes aromàtiques a taula, això augmentarà l'energia i els bons sentiments.
Contacte:  El tacte l'activarem amb una manteta suau per al sofà, mitjons vermells a la xemeneia de diferents teles o de llana. Estovalles de fil fi.
Sabor:  El gust l'activarem amb cava, gall d'indi, canelons, torrons i, per descomptat, la xocolata!

Aquest Nadal l'Ada Parellada cuina amb tu

Tens convidats a casa i necessites idees per elaborar el menú? La xef del Restaurant Semproniana ens explica uns plats ben fàcils de preparar i quedar bé a taula. Un entrant, un primer, un segon i unes postres, amb una opció per a vegetarians. Mira els vídeos de les receptes i comença a cuinar! 

 

5. El lloc ideal on col·locar l'arbre de Nadal

El Nadal serveix per a enfortir els llaços familiars. A casa, l'ideal és posar l'arbre de Nadal a la zona de Salut i Familia del "Ba Gua".

No et perdis les activitats i els tallers gratuïts de Nadal que es faran aquests dies a les biblioteques. Consulta l'agenda de les biblioteques!

Bones Festes!

 

  A les biblioteques trobaràs:

 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 21/12/2017 Última actualització: 29/09/2020