NOVA TEMPORADA DELS CLUBS DE LECTURA DE LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS

NOVA TEMPORADA DELS CLUBS DE LECTURA DE LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS

Tot just acabem de començar el mes de setembre i com cada any obrim les inscripcions dels clubs de lectura de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú. Per a la temporada 2024-2025, l’oferta és àmplia i variada, així que sens dubte n’hi trobareu algun al vostre gust.

 

 

 

BIBLIOTECA JOAN OLIVA I MILÀ

  • Club de Lectura La Crisàlide

A càrrec de l’escriptora Raquel Casas, les trobades del club de lectura La Crisàlide tenen lloc un dilluns al mes a les 18h. La primera sessió, excepcionalment, serà dimecres 16 d’octubre a les 18h. amb la trobada de l’escriptora Eva Baltasar. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura l’Oliva Negra

A càrrec de l’escriptora Ma. Rosa Nogué. Els membres del club es troben un dijous al mes a les 17.30h i la primera trobada serà el dijous 17 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de lectura Feminista

A càrrec de la periodista especialitzada en temes de gènere, Marta Rius, les trobades tenen lloc un dilluns al mes a les 18h. La primera trobada serà el dilluns 14 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura en Francès (nivell intermig-alt)

A càrrec d’Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú. Les trobades tenen lloc un dimarts al mes a les 16.30 h. La primera sessió tindrà lloc el 15 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura Fàcil en Francès (nivell inicial)

A càrrec d’Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú. Les trobades tenen lloc un dimarts al mes a les 16.30 h. La primera sessió tindrà lloc el dia 1 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura Fàcil en Català

A càrrec de Lourdes Escrigas, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, i en col·laboració amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú. Pensat per a aprendre i millorar la lectura i parla de la llengua catalana. Les trobades es fan un dilluns al mes a les 16.30h. La primera sessió serà el dilluns 4 de novembre. Formulari d’inscripció.

  • Club de lectura infantil “Triallibres”

A càrrec de Laura Jacas, professora de secundària i especialista en literatura infantil i juvenil. Adreçat a estudiants de 4t a 6è de primària. Pensat per a gaudir de les aventures llegint. Les trobades es fan un dissabte al mes a les 17h. La primera trobada serà el 19 d’octubre. Formulari d’inscripció.

BIBLIOTECA ARMAND CARDONA TORRANDELL

  • Club de Lectura d’Adults

A càrrec de l’escriptora vilanovina Mercè Foradada, es troben un dissabte al mes a les 17.30h. La primera trobada serà dissabte 26 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura de Ciència Ficció

A càrrec de Victoria Ortiz, especialista en el gènere, es troba un dilluns al mes a les 18h. La primera trobada serà el dilluns 14 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura en Anglès

A càrrec de Jess Godino, filòloga i professora d’anglès, es troben un dissabte al mes a les 10.15h. La primera trobada serà dissabte 19 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura “Llegir el teatre”

A càrrec del Àlex D. Capo, Llegir el teatre és una proposta que s’adreça a les persones que els agrada el teatre i combina la lectura amb el visionat d’algunes de les obres tractades.

El club es troba un dijous al mes a les 18h i la primera trobada serà el dia 17 d’octubre. Formulari d’inscripció.

  • Club de Lectura de Còmic infantil

A càrrec de Bea Garcés, treballadora municipal i especialista en còmic, es troben un dissabte al mes a les 11h. La primera trobada del club serà dissabte 19 d’octubre (es farà la presentació del club i es lliurarà la primera lectura: Hooky). Formulari d’inscripció.

  • LiceuBib: llegir òpera amb el Liceu

L’oferta de clubs es completa amb el LiceuBib (amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona), a càrrec d’Isabel Pla, música i professora de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

Aquesta acció està pensada per conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu al llarg de la temporada 2024-2025. La primera trobada (La forza del destino de Giuseppe Verdi) tindrà lloc el divendres 8 de novembre a les 18h. Formulari d’inscripció.

  1. Les inscripcions s’obriran a partir del dijous 5 de setembre:

  • Biblioteca Joan Oliva: presencialment, telefònicament (trucant al 938932039 en l’horari de la biblioteca) o mitjançant el formulari en línia.

  • Biblioteca Armand Cardona: telefònicament (trucant al 938159121 entre les 10h i les 14h de dilluns a divendres) o mitjançant el formulari en línia corresponent. El pagament de la inscripció es podrà fer efectiu en el moment que la biblioteca obri de nou o a la primera sessió del respectiu club.

02/09/2024