Playlist de Cançons de la teva vida


Ara farà un any vaig demanar als amics de l'Ampli quines són les seves 5 cançons. Resulta un exercici sentimental molt curiós veure com de difícil es fa escollir entre les músiques que formen part fonamental de la nostra vida. Però val la pena, val la pena remoure una mica la memòria i tractar de destil·lar les que són realment imprescindibles. Cançons sense les quals segurament ens coneixeríem menys a nosaltres mateixos.

Una de les constants en els comentaris que acompanyaven les seleccions dels col·legues era precisament que és pràcticament impossible triar-ne només 5, que possiblement el dia abans o el dia després la selecció seria diferent ... o potser algunes no,  en tot cas, a l'hora d'escollir-les segur que apareixen músiques que ens defineixen de forma sovint profunda.

Conec personalment des de fa temps als amplis i crec que m'equivocaria ben poc en endevinar a cegues a qui pertany cada tria, cosa que em fa pensar que això ja no és tan difícil i que , veritablement, hi ha cançons, músiques, que han marcat a fons la nostra manera de ser, la nostra existència, i ens fan reconeixibles. No podem entendre la nostra vida sense totes aquestes emocions sonores que ens han trasbalsat i acompanyat com l'aire que respirem.

Font: Ampli
 

Cançons de la teva vidaPlaylist anteriors ►
Torna al prestatge de música ►