Competicions esportives a l'estiu

La pandèmia de Covid-19 va produir moltes alteracions dels calendaris de la majoria de grans esdeveniments esportius que s’havien de celebrar en els últims anys. Així van tenir uns Jocs Olímpics un any tard i diversos ajornaments i suspensions d’altres campionats mundials de diversos esports.

Això ha provocat que per exemple aquest estiu d’any parell s’ajuntin el campionat del món de natació i el campionat del món d’atletisme que normalment se celebren cada dos anys però els anys senars de manera que mai coincideixen amb els Jocs Olímpics.

Aquest mes de juliol de l’any 2022 ha començat a més amb esdeveniments d’esports femenins molt importants com ha estat el Campionat d’Europa d’Hoquei herba amb seu a Terrassa i el Campionat d’Europa de futbol que s’està celebrant a les illes Britàniques.

Un cop més la dona es fa forta al món de l'esport d'alta competició ja que la seva participació als mundials absoluts més importants d'aquest estiu (natació i atletisme) representa aproximadament el 50% per cent dels esportistes totals.

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 14-07-2022 Última actualització 18-07-2022