Els Campionats del Món d'atletisme de Doha 2019

A la tardor de l'any 2019 se celebren els XVII Campionats del Món d'Atletisme a Doha, la capital de Qatar. Al Prestatge Virtual d'Esports ja varem fer un contingut sobre les edicions  anteriors disputades a Beijing i a Londres. Aprofitarem aquest esdeveniment esportiu d'importància mundial per conèixer més documents del catàleg relacionats amb l'atletisme i publicar novament algunes de les recomanacions més destacades.

Ara et parlem de les edicions de 2015, 2017 i 2019.

Atletisme

Al novembre de 2014 Doha era designada com la seu de la XVII edició del Campionat del Món d'Atletisme. de seguida es va pensar que era un lloc amb una climatologia extrema i molt adversa per la pràctica de l'esport i la salut dels atletes, els autèntics protagonistes.

S'han trobat diverses solucions. En primer lloc és un campionat que s'ha desplaçat fins al mes d'octubre. Les probves seran sempre en horari de tarda i en els casos que es fan a circuits urbans es faran a la mitjanit. Tot per mitigar l'extrema calor.

Les proves a l'estadi no podran passar dels 25 graus. Per aconseguir-ho l'estadi comptarà amb un complicat sistema de refrigeració que podria condicionar el desenvolupament d'algunes competicions.

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

El mes d'agost de 2017 es van celebrar  els XVI Campionats del Món d'Atletisme a Londres. Al prestatge d'esports ja varem fer un contingut sobre l'edició anterior disputada a Beijing. Els primers campionats del món d’atletisme reconeguts són els que es van celebrar a Hèlsinki l’any 1983. Es celebraven cada quatre anys, fins que es va decidir, el 1991, que es celebrarien cada dos. I així han anat passant les persones més ràpides i resistents del món per Hèlsinki, Roma, Tokio, Stuttgart, Göteborg, Atenes, Sevilla, Edmonton, París, Berlín, Osaka...

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

El XV Campionat del Món d'Atletisme va ser una competició esportiva de caràcter internacional organitzada per l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAAF) i la Federació Xina d'Atletisme que es va celebrar a Beijing, la capital de la Xina entre els dies 22 i 30 d'agost de 2015. El mundial de Beijing va ser la gran cita internacional d'atletisme del 2015. L'Estadi Nacional té una capacitat per a 91.000 espectadors i va ser l'Estadi Olímpic per als Jocs de 2008, va ser la seu del campionat mundial, així com de les cerimònies d'obertura i clausura i, per a aquest certamen, lluirà una nova pista d'atletisme.

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 26-09-2019 Última actualització 27-09-2019