Espais naturals

Parc de la Serralada de Marina

Mentre esperem recuperar la "normalitat" de mica en mica, aquest mes et proposem descobrir el Parc de la Serralada de Marina.

 

Una terra antiga i viva. Té un paper fonamental com a espai verd, educatiu i de lleure dins l’àrea metropolitana. Superfície protegida: 2.086 hectàrees.

Tota la informació al web del Parc.

 

Sabies que...

Fins al 16 de febrer, es pot visitar l'exposició itinerant sobre el Parc de la Serralada de Marina al Centre de Documentació del Parc, ubicat a la Biblioteca Municipal Elisenda de Montcada. Un recorregut pel paisatge, vegetació, fauna i patrimoni del Parc, de la mà del personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses que fa de fil conductor. [+ info]
 
L'entrada és lliure i l’exposició es podrà veure d'acord amb totes les mesures de seguretat. Et recordem que cal actuar d'acord amb les mesures de seguretat i restriccions de mobilitat vigents establertes pel PROCICAT.
 
També pots fer visita virtual 360º a l'exposició.

I recorda! Parcs naturals sí, però amb civisme.

 

  A les biblioteques trobaràs:

Serralada de Marina. Escala 1:25.000/ editorial Alpina
MAPA i GUIA
Insectes de la Serralada de Marina/ Diputació de Barcelona
Llibre en PDF
Així és el Parc de la Serralada de Marina / text: Gonçal Luna; il·lustració: Martí Ribas
Llibre infantil
La Xara i el Pau i la noia de la fona: el Parc de la Serralada de Marina / text: Gonçal Luna; il·lustracions: Susanna Campillo
Conte infantil

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 18-01-2021 Última actualització 30-04-2021