Espais naturals

25è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona

25è Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient

Els millors documentals de temàtica ambiental realitzats aquest últim any amb xerrades i tallers per aprendre a ser més sostenibles.

Del 2 al 9 de novembre el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA) celebra el seu primer quart de segle projectant més de 120 treballs audiovisuals de més de 40 països. Entre les moltes estrenes es presentarà "Eating Animals" produït i narrat per l'actriu Natalie Portman, "Sharkwater Extinction" del recentment desaparegut Rob Stewart, a qui es retrà tribut amb el "Sol d'Or Especial del Festival", ambdós estrenes europees i "Poisoning Paradise" produïda per l'actor Pierce Brosnan.

El FICMA és el festival de cinema més antic del món en el seu gènere, el seu objectiu és educar entretenint i conscienciar sensibilitzant, amb l'audiovisual com a instrument i llenguatge. És un punt de trobada de la indústria cinematogràfica i la ciutadania, que li pren el pols al planeta amb els films més actuals de temàtica ambiental.

En aquesta XXV edició aposta per treballs que consciencien al ciutadà sobre temes candents de les diferents situacions ambientals que estan succeint al nostre planeta com el plàstic en els nostres oceans, el canvi climàtic, la caça il·legal d'animals, la desforestació, els drets humans, les energies renovables, l'alimentació, etc... s'han presentat més de 1500 produccions documentals, animades i ficcions per participar en FICMA 2018.

A la web de FICMA 2018 trobaràs informació de les diferents seccions del festival amb indicació dels cinemes o espais de Barcelona on es projectaran les pel·lícules. Es pot consultar les edicions anteriors i, també hi destaca el Petit FICMA, adreçat als més joves.

Vols una invitació per a dues persones?

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 31-10-2018 Última actualització 31-10-2018