7 formes per començar feliç la setmana

iStock © Saharosa40

Altre cop sona l'horripilant soroll del despertador i tens ganes de llençar-lo a terra? Et lleves pensant en tota la feinada que has de fer aquesta setmana? Deixa l'estrès a una banda! Et preparem una llista amb 7 formes per començar feliç la setmana i amb motivació. No te la perdis!

 

1. Utilitza música per despertar-te. Elimina de la teva vida el típic soroll que fa l'alarma del despertador. Fica't una cançó que t'agradi i et motivi el dia

2. Omple't la banyera amb sabó i bombolles. Sabem que hem d'estalviar aigua però... un cop a la setmana no fa mal! Relaxa't i ordenat el cap de la millor forma possible. També intenta cuidar-te i puja't l'autoestima amb mascarilles capil·lars, exfoliació, cremes i d'altres cures.

3. Gaudeix d'un bon esmorzar nord-americà. T'ajudarà a trencar la rutina del dia a dia. La clau està en beure llet i suc de taronja, menjar un sandvitx d'ou i cansalada cruixent o panqueques. Diuen els especialistes que l'esmorzar és el menjar més important del dia, fes cas!

4. Descansa molt. Arriba descansat/da a treballar, així no se't passarà el dia lent i esgotador. El diumenge a la nit mira una pel·lícula o una sèrie preferida, si vols vés al cinema o queda una estona amb els amics. Relaxa't i desconnecta de la setmana, però descansant. Ja vas tenir dissabte per esgotar energies de festa amb els amics o gaudint amb la família, ara toca recuperar-les!

5. Surt de la feina en el teu descans. Que no t'absorbeixi. Dona un respis al teu cervell. El dia encara no ha terminat i queden moltes coses a fer. És per això que el millor és fer-ho amb calma i sense cap tipus d'estrès.

6. Al plegar del treball, el dia no s'acaba. Recorda que la teva vida no tan sols és treballar. També has de divertir-te fent altres coses, combina la teva vida amb hobbies o aficions. Surt a fer esport, llegeix, cuina els teus millors plats o postres, juga a algun videojoc una estona. Dedica't temps. Recorda que la feina serveix per combinar la teva vida, per sentir-te realitzada com a persona. Però no has de viure només d'això.

7. Menja sa. En la mateixa línia que el punt 3 amb l'esmorzar. No creguis que sols has de fer bé el primer menjar del dia. Menja fruita, verdura i poques salses. Que el dilluns sigui saludable i nutritiu per compensar els excessos del cap de setmana. Ni que sigui només el dilluns. T'ajudarà a no sentir remordiments i a sentir-te bé amb tu mateix@.

I si amb aquests consells no estàs satisfet, encara pots intentar ser més feliç al llarg de la setmana.

font: La Torre de Barcelona

 

  Cerca per TEMA al Catàleg Aladí:


A les biblioteques trobaràs: 

 

"Eres muy rico pero no lo sabes: todavía" / Steve Henry

"Blue Mondays: tus lunes nunca volverán a ser lo mismo" / Emily Dubberley; traducción Lara Agnelli

NOVEL·LA ERÒTICA

"Sonríe los lunes: las 8 claves para ser más feliz en el trabajo y en tu vida" / Luis Ríos y Luis Pita

DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

 Selecció de webs:

 També et pot interessar:

Vés al prestatge de Salut ►

Data d'actualització: 11/07/2016