Música de Nadal

La gent veu llums multicolors per tot arreu... s'acosta un altre cop el Nadal? Els avis, les àvies, els iaios i les iaies que són molt savis, expliquen que és una època màgica, uns dies per muntar el betlem o pessebre, per fer cagar el tió, per menjar pastissets de moniato, torrons i massapans, per buscar l'home dels nassos per Cap d'Any, per escriure la carta als Reis... Però nosaltres tenim una cosa millor: una llista de cançons per ambientar, o no, aquestes escenes i que no us deixarà indiferents, els escollits de nadal i documents que trobareu a les biblioteques. Voleu descobrir-la?

De Frank Sinatra a Mando Diao passant per les Ronettes, Louis Armstrong, Beach Boys, Bruce Springsteen, Aretha Franklyn o Whitney Houston. Hem preparat una selecció de nadales en anglès, un repàs cronològic a diferents estils musicals amb versions de cançons ben conegudes o temes nadalencs creats especialment per aquestes festes. Merry Christmas and happy New Year!

 

 

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

  En las bibliotecas encontrarás:

Beyond Skin / Nitin Sawhney
Amunt! / Inspira
Afro bop alliance / Caribbean Jazz Project
The Liberator / Gustavo Dudamel
Des canyons aux étoiles / Olivier Messiaen
Survive / Hawk Garrison with Sly & Robbie
Un Món de nadales / Cris Juanico
Timeless / Goldie
Carrie & Lowell / Sufjan Stevens
Currents / Tame Impala
Hendra / Ben Watt
Anthology / Jaco Pastorius
Man & myth / Roy Harper

 

  Búsquedas en el catálogo:

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

La música nadalenca és un dels pilars de la música tradicional i forma una part important de l'educació musical dels pobles. Et proposem un viatge musical, ple de colors i textures, a través de nadales populars i música contemporània d'arreu del món. Ens acompanyes?

 

  Búsquedas en el catálogo:

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

Fecha de creación: 04/12/2017 Última actualización: 24/12/2020