Hayssed Dixie

Pantalons de peto, botes de treball, roba militar, tatuatges, samarretes sense mànigues, micro amb suport per a la cervesa... així són els components del quartet musical Hayseed Dixie , originaris de la vall de Deer Lick Holler, al cor de les muntanyes Apalatxes (Amèrica del Nord). I els seus instruments? Baix, banjo, guitarra acústica, mandolina y alternativament violí.

Es diu que aquest grup, que va créixer culturalment incomunicat i buit d'influències musicals excepte el bluegrass i el country, van presenciar un accident de cotxe d'un estranger que es va estavellar contra un arbre. Al cotxe van trobar uns discs de vinil d'una banda desconeguda per a ells, els grans AC/DC. Va ser aleshores quan van tenir una revelació. Van saber que havien de tocar a la seva manera aquelles cançons i gravar un disc. Així va néixer un estil molt particular, una mescla de rock i bluegrass (anomenat per ells mateixos "rockgrass") amb un disc tribut a AC/DC titulat "A Hillbilly Tribute to AC/DC (2001)". Més tard van gravar més àlbums amb diferents versions de temes de rock dur i altres tributs a bandes com per exemple Kiss. 

El seu primer disc va tenir un èxit considerable. De fet, va ser el baixista dels AC/DC Cliff Williams, qui els va contractar per a la festa d'inauguració de casa seva. El mateix any van iniciar una gira i van fer més de 300 concerts en 3 anys. Pel camí van aparèixer altres àlbums, com "A Hillbilly Tribute to Mountain Love o "Kiss My Grass: A Hillbilly Tribute to Kiss", per exemple.

Al 2008 decideixen fer un disc amb cançons pròpies, "No Covers", i van visitar Espanya per primer cop i on van demostrar un directe espectacular mentre toquen els seus instruments de corda i bevien i bevien cervesa. 

Un dels seus vídeos més coneguts és la seva versó de la "Bohemian Rhapsody" de Queen, que et recomanem veure i escoltar:


 

El gener del present any 2015 van publicar el seu darrer disc, "Hair Down To My Grass", i et deixem una versió  d'una cançó molt coneguda que ben segur et fa somriure: "Eye of the tiger": 


 
 

  En las bibliotecas encontrarás:

  Búsquedas en el catálogo:

  Selección de webs:

  También te puede interesar:

  Ir al estante:

Fecha de creación 27-09-2018 Última actualización 27-09-2018