Entrevistes virtuals

Estel Solé - Desembre

Estel Solé Casadellà (Molins de Rei, 1987) és poeta, dramaturga i actriu. En el camp de la poesia, l'any 2011 va guanyar el premi Amadeu Oller amb l'obra Dones que somiaven ser altres dones (Galerada, 2011). Si uneixes tots els punts (Galerada, 2013) és el seu segon llibre de poemes.

S'interessa per la dramatúrgia i es forma a l'Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett amb diferents professors de reconegut prestigi nacional i internacional. Animals de companyia, la seva primera obra de teatre, va passar de representar-se en cases particulars a fer una gira internacional per Amèrica Central (Guatemala, El Salvador, Santo Domingo i Mèxic). La peça, publicada per l'Editorial Comanegra, es va estrenar al Club Capitol de Barcelona on va estar en cartellera durant més de sis mesos. Milers d'espectadors l'han vist en els tres anys que fa que es representa.

Com a actriu ha treballat en cinema, teatre i televisió. També ha fet de col·laboradora en programes de Catalunya Ràdio i la Cadena Ser i, actualment, es poden llegir els seus articles al «Play», el suplement de cultura del diari Ara.

Si no puc volar és la seva primera novel·la que ha rebut una gran acollida de la crítica i del públic.

 

A les biblioteques trobaràs:


'Animals de companyia'


'Si uneixes tots els punts'


'Si no puc volar'


'Dones que somiaven ser altres dones'

Més sobre Estel Solé a les biblioteques ►

 

A eBiblio trobaràs:


'Si no puc volar'

 

   


Recomanació

Si no puc volar
Solé, Estel
Barcelona: Rosa del Vents, 2016

- Si tens curiositat, aquí pots llegir un petit fragment de l'obra.

 

L’Ànnia és una dona de quasi quaranta anys que en plena crisi vital descobreix que té endometriosi, una malaltia que li causa infertilitat. S’acaba de separar del seu marit i viu a casa del seu avi. És periodista però es dedica a passejar gossos. Viu turmentada per la relació d’amor fracassada, per l’aparent impossibilitat  de tenir fills i perquè creu que sent alguna cosa especial pel seu millor amic, en Max. Per tot plegat, el seu estat anímic cau en picat. Ara bé, en moments de crisi personal només hi ha dos camins: o ensorrar-se del tot o lluitar per seguir endavant. La protagonista decideix acarar els problemes i escarrassar-se a trobar el seu lloc en la societat actual.

Entre bambolines, l’Ànnia compartirà amb el lector el seu tarannà, el seu sentit de l’humor i la seva sensibilitat.

 

 Selecció de webs

Vés a Entrevistes Virtuals ►