Servicios

Actividades para adultos

Actividades para adultos

Las bibliotecas son espacios de actividad cultural. A lo largo del año, puedes escoger entre cerca de 30.000 actividades de fomento de la lectura y la cultura para todo tipo de público en la Red de Bibliotecas Municipales. 

Tienes a tu alcance conferencias, encuentros con autores, talleres literarios, de nuevas tecnologías o de manualidades, clubes de lectura o audiciones musicales.

Los bibliobuses también ofrecen campañas de fomento de la lectura con una programación de espectáculos.

Consulta las próximas actividades

Observaciones

Biblioteca Pompeu Fabra

 

Festival Multipolar



Multipolar és un festival de contes per a adults que es fa a les biblioteques municipals del Maresme, amb una programació coordinada perquè qui vulgui contes en pugui trobar a la comarca.
El Maresme és una comarca amb històries, contalles i malnoms. Ha vist fer damunt seu les santpolades i capgrossades més intenses (per posar-ne només dos exemples), s'ha obert al món amb molts dels seus fills i ha rebut tothom que hi arribava. El Maresme és una terra de pas que tracta les paraules com els clavells, les maduixes o els pèsols (o són font de fortuna o s'oblida que ho han estat), on històries, llegendes i contes troben bones orelles que en poden gaudir.

 

Bibliotecas que ofrecen este servicio:

Todas las bibliotecas y bibliobuses de la Red ofrecen este servicio