Servicios

Acogida a personas inmigrantes

Acogida a personas inmigrantes

Si acabas de llegar a nuestro país, las bibliotecas municipales te pueden ayudar ofreciéndote información básica para la vida cotidiana (sanidad, educación, ocio...), así como materiales de carácter legal y administrativo (legislación sobre inmigración, derechos y deberes...).

Recuerda que la biblioteca es un servicio público y gratuito. Te ofrece información, préstamo, acceso a Internet, actividades culturales y de formación, en un espacio desde donde podrás participar en la vida de tu municipio.

Además encontrarás: libros, música y películas en diversos idiomas; documentos y clubes de Lectura Fácil, para ayudarte a aprender catalán y castellano, y manuales de acogida y guías de recursos sobre tu municipio.

Descubre qué puedes hacer en la biblioteca:


Alemany

Anglès

Àrab

Castellà

Francès

Hindi

Italià

polonès

Portuguès

Romanès

Rus

Ucrainès

Urdú

Xinès

Observaciones:

Biblioteca Llefià-Xavier Soto

La Biblioteca de Llefià disposa del Fons d'Acollida. Aquest fons especial facilita l'accés a la integració proporcionant a l'usuari informació bàsica municipal per a la vida quotidiana (sanitat, educació, oci...), informació per a fomentar el coneixement del país d'acollida i del seu entorn proper i dóna a conèixer els serveis bibliotecaris en diverses llengües.

En aquest fons podem trobar guies de recursos de Badalona, programes d'acollida municipals, els mapes de Badalona i el mapa d'entitats i serveis dels barris de Llefià i La Salut, díptics amb la història de Llefià i La Salut, etc.

També formen part d'aquest fons revistes d'actualitat i guies de la biblioteca en diversos idiomes, vocabularis en imatges i una selecció de contes bilingües i música tradicional de diferents països.
Aquest fons es complementa amb la secció d'autoaprenentage de llengües a on els usuaris poden trobar materials en diferents suports que faciliten l'autoaprenentatge de llengües majoritàries i minoritàries.
 

Bibliotecas que ofrecen este servicio :

Todas las bibliotecas y bibliobuses de la Red ofrecen este servicio