Selecció de webs

Autoría: Ajuntament

El web de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt aposta per millorar l'atenció al ciutadà durant els 365 dies de l'any i les 24 hores del dia; facilitant els tràmits amb l'administració local i oferint informació actualitzada diàriament.

El projecte es va impulsar l'any 2005 des de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i l'Àrea de Comunicació i Premsa es fa càrrec de l'actualització.

El web és, en primer lloc, un portal informatiu. És l'eina de comunicació digital a través de la qual l'Ajuntament difon l'actualitat local. A més de les notícies del dia a dia i de la feina de les àrees municipals, hi tenen cabuda informacions d'entitats o de personalitats de la població. Per estar al dia, el web ofereix un servei de recepció de notes de premsa. En l'apartat d'informació local també s'hi poden trobar, en format pdf, els butlletins d'informació municipal dels mesos anteriors.

L'agenda d'activitats ofereix la possibilitat d'afegir actes que després es validen des del consistori. Les entitats i associacions poden gaudir d'aquest servei, sempre i quan els actes que s'hi anunciïn siguin oberts a tothom i gratuïts.

Aquesta voluntat d'interacció es demostra també amb la bústia virtual "L'Ajuntament més a prop", a través de la qual els ciutadans poden fer arribar els seus comentaris, queixes o suggeriments a l'Ajuntament i a l'alcalde. El web també permet posar en marxa tota mena de formularis i enquestes, així com àlbums de fotos.

A més de la informació, un altre punt fort del web és l'apartat relatiu als serveis, tràmits i normativa. S'han dedicat molts esforços per oferir una secció prou detallada sobre la tasca que porten a terme les regidories i els diferents equipaments de Sant Vicenç. Aquest apartat es complementa amb una secció molt extensa dedicada a explicar els tràmits que els ciutadans poden fer: s'informa de com iniciar-los, hi ha tot el material i els formularis necessaris per tal de fer les sol·licituds corresponents i s'hi troben les dades de contacte de cada departament. A més, en el tauler d'anuncis hi ha tota la informació relacionada amb publicacions d'anuncis oficials (licitacions, oferta pública de treball, aprovacions...) També s'hi penja cada mes l'ordre del dia dels plens municipals, així com les actes de les sessions. A banda d'aquests dos grans blocs, hi ha altres apartats destacats amb informació pràctica sobre l'Ajuntament, el municipi, les entitats i el turisme.

(actualització 11 de juliol de 2011)

Temas: Sant Vicenç de Montalt, Sant Vicenç de Montalt. Biblioteca La Muntala, Biblioteca virtual, general
Etiquetas: ajuntament