Selecció de webs

L'Escola Les Ferreries és un dels dos centres públics d'educació infantil i primària de Palafolls. Actualment som una escola de dues línies amb algun grup triplicat i amb més de 500 alumnes matriculats. S'imparteixen tots els nivells de segon cicle d'educació Infantil (P-3, P-4 i P-5 ) i tots els nivells d'educació primària.
La nostra escola és pública, democràtica i no confessional. No obstant això, la llei dóna el dret a rebre classes de religió.
L'horari del centre per als alumnes de primària és de 9 a 12:30h del matí i de 15 a 16:30h de la tarda.
Donem importància a la puntualitat. Per això les portes de l'escola es tanquen a les 9:05 i a les 15:05, no permetent-se l'entrada de cap alumne que no porti justificant seriós (visita al metge, DNI...).
La llengua d'ensenyament és el català. A partir de primer de primària es comencen les classes de llengua castellana segons la normativa vigent. La llengua estrangera que s'imparteix és l'anglès, a partir dels 4 anys. L' AMPA ofereix activitats extraescolars cada curs i també ho fan l'Ajuntament i altres entitats. L'escola disposa de servei de menjador amb cuina pròpia.

Temas: Palafolls. Biblioteca Enric Miralles, Biblioteca virtual, Palafolls, general