Selecció de webs

Autoría: AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC

 

Salutació de l'actual alcalde de la vila de Caldes:

Des d'aquesta finestra vull donar-vos a tots la benvinguda al renovat web de l'Ajuntament de Caldes d´Estrac. La incorporació de les noves tecnologies al servei dels ciutadans i, en concret, la contínua difusió de l'ús de les comunicacions telemàtiques, ens permet disposar de mitjans com aquest per oferir cada cop més serveis de manera més eficient i immediata als ciutadans.

Aquest mitjà renovat fa possible, per una banda, una actuació municipal més propera i eficient i, per l'altra,  conèixer i participar en la nostra vida en comú. Us posem a l'abast un instrument per tal que accediu a la informació d'una manera ràpida i còmoda, conegueu els indrets més atractius del municipi i les activitats turístiques, esportives, culturals o lúdiques que puguin ésser del vostre interès.

A tots aquells que ens visiteu per primera vegada, descobrireu una vila banyada per la Mediterrània i protegida pels boscos de la Serralada Litoral. Som un poble de llarga història i des d'on mantenim velles tradicions al costat de nous i ambiciosos projectes de futur.

Avui Caldes d'Estrac gaudeix d'una oferta molt atractiva per al turisme. Oferim una proposta on es pot conjugar el descans i el termalisme amb esplai vora la platja al costat d'excursions a peu o en bicicleta.

Us desitjo a tots una bona estada entre nosaltres.

Temas: Caldes d Estrac, Caldes d Estrac. Biblioteca Can Milans, Biblioteca virtual, general