Selecció de webs

Autoría: Marianna i Dario

L’interès i el respecte cap a la natura, els seus processos, la bellesa d’aquest espai i la dedicació envers la pedagogia i l’educació són les principals motivacions que ens han impulsat a crear aquest projecte.

Des de l’any 2010 som els ermitans i ens dediquem a la cura i al manteniment de l’entorn de l’ermita de Sant Pau. I des del primer dia la nostra intenció ha estat respectar, cuidar i valorar aquest espai, fent-lo més proper als habitants del poble i a tot aquell que desitgi descobrir-lo. A més, hem posat en marxa iniciatives i tallers amb la finalitat de revitalitzar l’espai respectant la seva essència.

Al 2013 hem començat a col·laborar amb escoles, associacions, i d’altres entitats, que estan implicades en projectes educatius relacionats amb pràctiques de pedagogia verda i en formacions dirigides a educadors i a pares.

Al març de 2015, després d’una trajectòria de recerques i de proves dintre de l’àmbit del conreu ecològic, hem inaugurat l’Hort officinalis de l’ermita, inspirat en els horts monàstics de l’edat mitjana. L’objectiu és convertir tot l’entorn de l’ermita en un hort amb finalitats cognoscitives, experimentals i de difusió de pràctiques enriquidores i de bienestar per l’èsser humà. El nostre propòsit consisteix en apropar-nos a aquestes pràctiques i també permetre que qui vulgui, pugui venir a descobrir-les, tant si es tracta d’un interès personal com professional.

Temas: Biblioteca Virtual, Sant Pol de Mar. Biblioteca Can Coromines, Biblioteca virtual, Gènius, Sant Pol de Mar, general