Recomendación

La Filla del rellotger

Morton, Kate

Barcelona : Rosa dels Vents, 2018

La darrera novel·la de l’escriptora australiana Kate Morton (1976), publicada el 2018, es titula “La Filla del rellotger”. Com a les seves darreres novel·les ens endinsem en una història que enllaça diverses èpoques i línies temporals, envoltada de misteri, història i romanticisme. Amb l’estil propi que la caracteritza per transportar-nos a l’Anglaterra de finals del segle XIX i d’entre guerres del XX fins a l’actualitat, captiva el lector que troba una autora actual amb pinzellades de novel·la clàssica.

L’obra dividida en quatre parts parteix de la troballa en el present d’una fotografia d’una dona victoriana i d’un quadern d’esbossos de l’artista prerafaelita Edward Radcliffe, que serveixen de fil conductor per provar de resoldre què va passar l’estiu de 1862 a la mansió de Birchwood Manor. El misteri està servit quan es troba una dona morta i una altra desapareguda, com també la desaparició d’un joia de gran valor. 

Si us agrada la fusió de novel·la negra i històrica, “La Filla del rellotger” us atraparà. Una història amb molts girs i personatges que la converteix en addictiva fins al final.

Més informació:

Recomanat per Núria Tuset. Bib. Can Mulà. Mollet del Vallès.

16/03/2022